Mystic87
Fanka BB :)
Moj syn zamilkl na kilka dni kiedy go gardlo bolaloDziewczyny mam pytanko. Czy wśród Was jest mama której dzidzia nie śmieje się glosno i nie gaworzy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moj syn zamilkl na kilka dni kiedy go gardlo bolaloDziewczyny mam pytanko. Czy wśród Was jest mama której dzidzia nie śmieje się glosno i nie gaworzy?
Hej. Wczoraj mój lekarz powiedział że jestem w takiej ciąży, powiedział k ogromnym ryzyku itd. Opowiesz mi szerzej swoja historię? Jak przebiAga ma Twoja ciąża, czy były jakieś komplikacje ? Będę baaaardzo wdzięczna w danym momencie potrzebuje wszystkiego, a będzie mi bardzo miło jak przeczytam to od kogoś kto ma juzbto za sobą. Dzięki j PozdrawiamHej [emoji4]
U mnie jest ciąża bliźniacza jednokosmówkowa jednoowodniowa [emoji188][emoji188]
W czwartek mam drugą wizytę, mam wielką nadzieję, że nadal są tam dwie fasolki, bo już wielki szok przeszedł i nastał czas wieeeelkiej radości z nich [emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Od 20 do 5 to nie 3h to nie jest źleCooooooooo?
To tylko moj jada noca co 3h????? Idzie spac po 20, wstaje po 5 i ma wtedy najwiecej do powiedzenia i jego smiech roznosi sie w ciemnosci po calym domu
Moze czekolade mu dam wieczoram to go zasyci do rana i pospi do 7????![]()