reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Możliwe że jeszcze nie będzie widać ale się tym nie przejmuj. Mnie przy pierwszej ciąży lekarz tak nastraszył że szkoda gadać... Ale miejmy nadzieję że będzie już widoczne ;) ja też idę 2. 12

Wy juz wszystkie poumawialyscie chyba wizyty a ja dalej czekam i się zastanawiam kiedy będzie odpowiedni moment [emoji85][emoji23]

Wy juz wszystkie poumawialyscie chyba wizyty a ja dalej czekam i się zastanawiam kiedy będzie odpowiedni moment [emoji85][emoji23]
Ja też jeszcze nie umówiłam 😂 dziś zrobiłam test w poniedziałek powtórzę i umowie się na betę. Jak bylam u swojego ginekologa na wizycie 'przygotowujacej' to wytłumaczył że nie ma co się spieszyć, jak powiedzial: 'jest się w ciąży to się jest, test pozytywny to pozytywny' 🤣 i spokojnie przyjść po około 2 do 3 tygodni od spozniajacego się okresu i pozytywnego testu. Wtedy nawet na USG będzie już 'cos' widać i będzie można potwierdzić 😄

reklama
Ja też jeszcze nie umówiłam [emoji23] dziś zrobiłam test w poniedziałek powtórzę i umowie się na betę. Jak bylam u swojego ginekologa na wizycie 'przygotowujacej' to wytłumaczył że nie ma co się spieszyć, jak powiedzial: 'jest się w ciąży to się jest, test pozytywny to pozytywny' [emoji1787] i spokojnie przyjść po około 2 do 3 tygodni od spozniajacego się okresu i pozytywnego testu. Wtedy nawet na USG będzie już 'cos' widać i będzie można potwierdzić [emoji1]
Moja ginekolog tez mi wlasnie powiedziała żeby jakoś w 6 tygodniu się umówić;d mam takie emocje ogolnie jak przy pierwszej ciazy, chociaż niby miało być spokojniej [emoji23]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry