Tak teraz zrobię, dziękuję Ci bardzoNie patrz na te normy. Bo u każdej inaczej byli zagnieżdżenie. Ważne że jest przyrost. Progesteron piękny masz.. Nie martw się. Czekaj teraz spokojnie na wizytę..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak teraz zrobię, dziękuję Ci bardzoNie patrz na te normy. Bo u każdej inaczej byli zagnieżdżenie. Ważne że jest przyrost. Progesteron piękny masz.. Nie martw się. Czekaj teraz spokojnie na wizytę..
Ja 1 badania mam za soba. To wszystkie które mi ginekolog kazał zrobić [emoji846]Czy mogłabyś wrzucić listę badań do zrobienia?
to prawda. Piłam z woda przegotowana i cytryna, a do tego wrzucalam kawałki imbiruDziewczyny, a ja mam pytanie jak sobie radzicie z mdłościami? Ja jak tylko delikatnie poczuję głód, to od razu momentalnie mi słabo, mam mdłości i muszę coś zjeść. Ale tak w nieskończoność nie możnabo w końcu będę szersza niż dłuższa
![]()
Słyszałam, że imbir pomaga. Czy któraś z Was go pije? Jeśli tak, to w jakiej konfiguracji?
Jasne, witamy [emoji3059]Witam się nieśmiało. Czy mogę dołączyć? Termin porodu przełom lipca/sierpnia![]()