reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Hej, hej, hej witam Was kochane.
Nie odzywałam się ostatnio, bo miałam małe problemy (podejrzenie pozamacicznej lub poronienie), ale wszystko jest porządku dzidzia o tydzień młodsza niż powinna być serduszko bije i ma już 3.3mm ♥️♥️😘😘 Liczę, że tym razem wszystko się uda. Zdrówka i miłego, spokojnego weekendu.

Dziewczyny za dużo czytam i się nakręcam, wiem, że zapytam o coś ciężkiego, ale jak jest coś nie tak z ciążą to czułyście to? Tłumaczę sobie, że skoro udało się za pierwszym razem, progesteron jest ok, tsh też było ok to wszystko będzie cały czas ok.. Ostatni przyrost bety o 422%..

Cudowna wiadomość, rosnijscie zdrowo i oby już żadnych stresów nie było [emoji3059][emoji3059]
Hej, hej, hej witam Was kochane.
Nie odzywałam się ostatnio, bo miałam małe problemy (podejrzenie pozamacicznej lub poronienie), ale wszystko jest porządku dzidzia o tydzień młodsza niż powinna być serduszko bije i ma już 3.3mm [emoji3531][emoji3531][emoji8][emoji8] Liczę, że tym razem wszystko się uda. Zdrówka i miłego, spokojnego weekendu.

Nie miałam czasu tu wcześniej wpaść, sobota sprzątająco-zakupowa.... Powiem Wam, że o ile mdłości na razie mnie nie dotyczą, tak różne zmiany smaków jak najbardziej. Zawsze jem śniadanie na wytrawnie, ale jak dzisiaj wstałam to jedyne co się pojawiło w mojej myśli to płatki z mlekiem 😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry