reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
My dotarliśmy bardzo szybko. Maly zasnal na ostatnie 1.5 h wiec ciagiem ponechalismy juz.
Plamienie narazie ustalo. Takze odetchnelam. Jutro z rana lece na badania. Dzisiaj mam 6t+0 myslicie ze jest sens robic bete? Raczej przyrostu juz sprawdzac nie ma sesu

Dziewczyny mam ogromnego stracha, mam dziś 8+0 i zaobserwowalam podbarwiony na brązowo śluz. W ciąży z której mam córkę nigdy tak nie było, a po poprzedniej biochemicznej jestem przerażona. Czy ktoras z Was też tak miała i jest ok? Biore duphaston 2x dziennie.

Ja i bez ciąży nie przepadałam za zapachem świeżego ogórka, dziękuje bardzo za informacje 😄 w środę mam pierwsza wizytę u ginekologa, mam nadzieje, ze będzie wszystko ok ☺️
Będzie wszystko dobrze, trzymam kciuki🙂trzeba myśleć, pozytywnie. Pierwsza wizyta to wielkie emocje. Ja w środę też mam wizyte, ale 2. Będziemy w tym razem 🙂 ja mam o 11.40 🙂

Mój mąż że mną ma 3 światy, cały czas coś analizuje każdy objaw na na negatywny lub pozytywny. Najważniejsze być dobrej myśli. Cały czas sobie powtarzam bo to dla dziecka 🙂 łatwo napisać trudniej zrobić 😲

Dziewczyny mam ogromnego stracha, mam dziś 8+0 i zaobserwowalam podbarwiony na brązowo śluz. W ciąży z której mam córkę nigdy tak nie było, a po poprzedniej biochemicznej jestem przerażona. Czy ktoras z Was też tak miała i jest ok? Biore duphaston 2x dziennie.
Też miałam plamienia byłam na kontroli u było wszytko okej. Lekarz powiedział, że tak może być po stosunku, nadżerka, zmiany hormonów. Najlepiej odpoczywaj i zajmij sobą.

Najważniejsze, że nie masz mocnych bóli i kre nie jest żywa. Wiadomo konsultacja jak najszybciej.

Będzie wszystko dobrze, trzymam kciuki🙂trzeba myśleć, pozytywnie. Pierwsza wizyta to wielkie emocje. Ja w środę też mam wizyte, ale 2. Będziemy w tym razem 🙂 ja mam o 11.40 🙂

Mój mąż że mną ma 3 światy, cały czas coś analizuje każdy objaw na na negatywny lub pozytywny. Najważniejsze być dobrej myśli. Cały czas sobie powtarzam bo to dla dziecka 🙂 łatwo napisać trudniej zrobić 😲
Ja jestem chyba jedyną osobą na tym forum, która nie miała robionej Bety z przyrostem, dlatego mam lekki stres, ale wizyta za 3 dni wiec wszystkiego dowiem się na badaniu. @Kajojcia244 bardzo dziękuje za wsparcie, to jest moja pierwsza ciąża💗, wiec nie jest mi wszystko znane 😉

Hej! U mnie bez zmian. Czuje sie super, jutro moja pierwsza wizyta. Z aplikacji 7+1 - zobaczymy czy to się potwierdzi
emoji5.png
L
Wszystko super, Wasze wyniki czy testy, ale może przejdźmy do konkretów, jak się czujecie?:)
Ja 7 + 1 i na ten moment tylko trochę uciążliwy ból piersi, w nocy potrafię się przebudzić przewracając z boku na bok;)
Hej, u mnie według moich obliczeń 5tc+5 dni , według aplikacji 5tc+6 dni. Ja czuje się bardzo dobrze. Jedynie czasem boli mnie macica , a czasem zaboli jajnik. Śpię dobrze , ale od 3 dni budzę się o 5:00 rano. Lekki ból piersi. Nie mam ochoty jeść. Nie mam mdłości , ani wymiotów , tylko brak apatytu, mimo uczucia głodu. Jem , zmuszam się. Rano i wieczorem mam pełno energii , ale czasem gdzieś w połowie dnia czuje się dziwnie , jakby spadł mi cukier i wtedy pomaga mi napięcie się gorącej czekolady lub coś słodszego. Jutro dzwonimy do lekarza by umówić pierwszą wizytę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry