Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a który jesteś tydzień? Ja zawsze miałam problem z zaparciami, a od czasu jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to cały czas biegunkaDziewczyny a macie problem z zaparciami? U mnie na samym początku były biegunki, teraz mam straszne zaparcia i ani woda ani produkty bogate w błonnik nie pomagają. Po suszonych śliwkach tak bola mnie jelita, że wolałabym nie ryzykować ich spożywania [emoji58]
Mniej więcej 4-6 tydzien mialam biegunki, teraz jestem dokładnie 8+4 i od około 1.5 tygodnia zaparcia... [emoji58]a który jesteś tydzień? Ja zawsze miałam problem z zaparciami, a od czasu jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to cały czas biegunka [emoji57]
Czemu nie wolno mleka? Moja siostra tak jak nigdy w życiu nie pijała mleka, tak we wczesnej ciąży chodziła wszędzie z butelką mleka, bo tylko to jej pomagało na mdłości, i wszystko było okSmakuje mi surowe mleko. Którego nie wolno. To obywam się smakiem. Ale jestem wg aplikacji 9+3 chyba. To mam nadzieję że jeszcze miesiąc i będzie lepiej.
Nie można pić mleka niepasteryzowanego, o to chodziCzemu nie wolno mleka? Moja siostra tak jak nigdy w życiu nie pijała mleka, tak we wczesnej ciąży chodziła wszędzie z butelką mleka, bo tylko to jej pomagało na mdłości, i wszystko było ok
Ja właśnie weszłam w etap zaparcia, chociaż miałam z tym duży problem przed ciążą, w pierwszym tygodniu jak się dowiedziałam to faktycznie takie ala biegunki i nagle się to skończyło i bum, zaparcia, a w święta tyle się zjadło i nic...![]()
Dokładnie miałam tak samo. Biegunka 4-5 tydzień, później straszne zaparcia a teraz już na szczęście mijają. Jestem 8+7Mniej więcej 4-6 tydzien mialam biegunki, teraz jestem dokładnie 8+4 i od około 1.5 tygodnia zaparcia... [emoji58]