reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Mam wyniki bety, 23.12 beta 502, dzisiaj 3934, przyrost 98%, wcześniej powyżej 166%, mam nadzieję, że to jest w porządku.. Jutro mam wizytę, więc oby zleciało jakoś.. Zrobiłam jeszcze TSH 2,74, przed ciążą miałam 1,95..

Dziewczyny! Chyba nie każą nam przyjść na porodówkę za miesiąc z aktualnym szczepieniem jak już się poród zacznie 🤣🤣🤣 choć właśnie wyobraziłam sobie taką sytuację 🤣
Ja się chciałam zaszczepić ale z racji ciąży się wstrzymam. Puki co ciąża jest przeciwwskazaniem do szczepienia bo nie ma danych.

Mam wyniki bety, 23.12 beta 502, dzisiaj 3934, przyrost 98%, wcześniej powyżej 166%, mam nadzieję, że to jest w porządku.. Jutro mam wizytę, więc oby zleciało jakoś.. Zrobiłam jeszcze TSH 2,74, przed ciążą miałam 1,95..
Przyrost jest, ważne że min. 66% u mnie na początku też wysoki a później już niższy..
Ja tydzień temu miałam 4388 betę..
Czyli tsh też masz trochę za wysokie jak na ciąże

Dziewczyny! Chyba nie każą nam przyjść na porodówkę za miesiąc z aktualnym szczepieniem jak już się poród zacznie 🤣🤣🤣 choć właśnie wyobraziłam sobie taką sytuację 🤣
Ja się chciałam zaszczepić ale z racji ciąży się wstrzymam. Puki co ciąża jest przeciwwskazaniem do szczepienia bo nie ma danych.
Jakoś wcale by mnie to nie zdziwiło, serio 😂 No może niekoniecznie z tym odesłaniem na za miesiąc, ale mogą odesłać np. do szpitala, który aktualnie jest jako covidowy. Jest wiele badań, które trzeba wykonać przed porodem, więc tak samo mogą, z czasem, wymagać zaszczepienia się na COVID.

Tsh zdecydowanie za wysokie. Należy mieć na poziomie 1-1,5 max [emoji846] ale nagły wzrost może właśnie być spowodowany ciąża [emoji846] pewnie dostaniesz Euthyrox na zbicie.

reklama
Tsh zdecydowanie za wysokie. Należy mieć na poziomie 1-1,5 max [emoji846] ale nagły wzrost może właśnie być spowodowany ciąża [emoji846] pewnie dostaniesz Euthyrox na zbicie.
Dobrze, że mam tą wizytę jutro, bo zwariuję :D kiedyś leczyłam się na tarczycę, ale później rzekomo niby wszystko było w porządku, tabletki odstawiłam, a TSH rosło, a gin przy 1,95 nie kazał jeszcze nic brać..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry