I takie - jest pani w ciąży, ale kartę założymy jak będzie serduszko i wtedy tez zlecę badania. W moim odczuciu takie jest ale nie wiadomo.U mnie 5+4 a reszta podobnie. Za 2 tygodnie wizyta.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I takie - jest pani w ciąży, ale kartę założymy jak będzie serduszko i wtedy tez zlecę badania. W moim odczuciu takie jest ale nie wiadomo.U mnie 5+4 a reszta podobnie. Za 2 tygodnie wizyta.
Też właśnie zrobiłam ten błąd. Niby wiedziałam ale tu mi już syn walił do drzwi wc , strasznie sikać mi się chciało i pomyślałam przecież to wszystko jedno zawsze tak pobierałamJa wczoraj też odebralam wynik bardzo liczne bakterie w moczu plus azotyny. Dzisiaj rano zanioslam próbkę na posiew. Zobaczymy co tam wyjdzie... U mnie prawdopodobne że źle pobrała m bo trochę pocieklo po udach i do pojemnika dopiero a po drugie wczoraj się nie podmylam przed bo nie wiedziałam że trzeba...
Ja dziś miałam serduszko już widoczne i kartę ciąży lekarz nie zalozyl, za 2 tygodnie założy jak będzie wszystko dobrze..I takie - jest pani w ciąży, ale kartę założymy jak będzie serduszko i wtedy tez zlecę badania. W moim odczuciu takie jest ale nie wiadomo.
Też czytałam, ale wtedy źle emocje źle działają na kropka i przestałam.. Teraz myślę tylko pozytywnie..Też właśnie zrobiłam ten błąd. Niby wiedziałam ale tu mi już syn walił do drzwi wc , strasznie sikać mi się chciało i pomyślałam przecież to wszystko jedno zawsze tak pobierałammam nadzieję że u nas to właśnie tylko złe pobranie
jutro robię posiew wyniki pewnie będą wieczorem. Daj znać co z twoimi wynikami. Druga sprawa jest taka ,nie wiem czy też tak macie.... jak czytam o pustych jajeczkach, pronieniach to wpadam w panikę
zaczynam szukać u siebie objawów. Wiem że nie powinnam ale to jakieś silniejsze ode mnie.
Mi też wyszły ale położna jak uzupełniała kartę ciąży to mówiła, że u ciężarnych to normalne także nie wiem, na następną wizytę w powtórzyć badania.Ja obecnie czekam na wyniki, bo wyszły mi leukocyty w moczu :/
Słyszałam właśnie, ze TSH chyba zawsze się podnosi w ciąży, wiec trzeba je od razu kontrolować, nawet na NFZ jest zlecane po pierwszej wizycieDla zdrowia Dzidzi chyba lepiej to obniżyć.. jeszcze skoro lekarz mówi, że urośnie i w sumie kilku dziewczynom TSH już podskoczyło...