Nunia
Fanka BB :)
Trzymaj się kochana, może jeszcze te wymiary wyrownają się do 7.01.Ja już nie mam nadziei.. Lek powiedział że skoro 23.12 pęcherzyk miał 0.57cm to teraz powinien miec ok 1,4cm...a ma 0,87...
Kciuki mimo wszystko
Wiara czyni cuda
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymaj się kochana, może jeszcze te wymiary wyrownają się do 7.01.Ja już nie mam nadziei.. Lek powiedział że skoro 23.12 pęcherzyk miał 0.57cm to teraz powinien miec ok 1,4cm...a ma 0,87...
Ja mam 30.07 z terminu omOkej już jestem przekonana, że dobrze kojarzyłam [emoji2]
Odpisywałam po kolei i nie przeczytałam wszystkich wiadomości.
No to siedzimy na tym przełomie lipiec/sierpień w trójkę [emoji28]
Ja bym na twoim miejscu wzięła, dobrze pamiętam że masz w on jeszcze kontrolę ?Dziewczyny lekarz kazał mi wziąć Duphaston do końca, czyli jeszcze dwa dni. Myslicie, ze jest sens?
Powiedzialam dziś w pracy przełożonej o mojej sytuacji bo mogę trafić do szpitala w przyszłym tygodniu. Łatwo nie było i łezka się zakrecila.
Bardzo mi przykro [emoji22] trzymam jednak kciuki na pomyślę zakończenie. Cuda się zdarzają [emoji3590]Lekarz powiedział że jak za tydzień spotkam się ze swoim ginekologiem to wszystko się wyjaśni ale powiedział żeby raczej nastawić się na poronienie...
Teoretycznie do fizjologicznego porodu nie jest potrzebne, ale lekarze wystawiają bo nigdy do końca nie wiadomo jaki będzie poród. Przynajmniej nie spotkalam się z czymś takim żeby ktoras ze znajomych takiego skierowania nie dostałaU mnie czegoś takiego nie było, że skierowanie..