laurelle
Fanka BB :)
A powiedzcie jak to interpretować, jeśli mam dzis 9+7 to kończę 10 tydzień czy 9Tak, idziemy tak samo bo dzis mam 9+7 i termin wahający się między 31.07 a 1.08![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A powiedzcie jak to interpretować, jeśli mam dzis 9+7 to kończę 10 tydzień czy 9Tak, idziemy tak samo bo dzis mam 9+7 i termin wahający się między 31.07 a 1.08![]()
Najprawdopodobniej Nifty proSkończonych tygodni jest 9. Jakie testy będziesz robić?
Raczej nie. Większość dziewczyn wydaje mi się że chce je zrobić dla własnego spokoju [emoji846]Dziewczyny, powiedzcie mi proszę, macie jakieś wskazania do tych rozszerzonych badań genetycznych? Mam właśnie dylemat czy je zrobić :/
Też myślę o Nifty. Wskazań nie mamy żadnych, ale dla swojego spokoju warto moim zdaniem. Porozmawiam jeszcze z lekarzem, 13 stycznia mam wizytę.Najprawdopodobniej Nifty pro![]()
Dziewczyny, ale macie już zaawansowaną ciążę, ja dopiero kończę 5 tydzień.. Jakieś sprawdzone metody na ból gardła i zatkany nos? Piję herbatę imbirową z miodem i cytryną, wczoraj na kolacje nawet zjadłam kanapkę z czosnkiem [emoji16]Ja również![]()
Wczoraj wieczorem dostałam jakiś brunatnych plamien- wprawdzie było ich mało, ale widzę ze dzisiaj rano są również. Umówiłam się na wizytę dzisiaj.
Mi pomaga imbir , ale już mam go dośćJa od kilku dni budzę się około 4 w nocy, jest mi niedobrze i później już tylko leżę z zamkniętymi oczami, czuwam, nie wysypiam się. W dodatku od rana mam zły dzień, źle się czuję, mdłości mnie rano dopadły a przede mną podróż 500 km. Miłego dnia Wam wszystkim życzę ☺
Z racji wieku ja mam. Ale ja już starawa jestemDziewczyny, powiedzcie mi proszę, macie jakieś wskazania do tych rozszerzonych badań genetycznych? Mam właśnie dylemat czy je zrobić :/