Sylwiaaa1234
Fanka BB :)
RozumiemZ racji wieku ja mam. Ale ja już starawa jestem
Zalecenia są ogólnie z racji wieku, jeśli w rodzinie już były osoby z wadami, porody martwe poronienia, bodajze też są wskazaniem itp.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
RozumiemZ racji wieku ja mam. Ale ja już starawa jestem
Zalecenia są ogólnie z racji wieku, jeśli w rodzinie już były osoby z wadami, porody martwe poronienia, bodajze też są wskazaniem itp.
Spróbuj mleko z miodem i czosnkiem. Jak jak byłam taka przeziębiona teraz to próbowałam ale poległam [emoji23] a tak to ciepła herbata, miód, cytryna. Jak będzie bardzo źle bierz paracetamol [emoji846]jest dozwolony w ciąży w 1 trymestrze.Trzymamy kciuki, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze..
Dziewczyny, ale macie już zaawansowaną ciążę, ja dopiero kończę 5 tydzień.. Jakieś sprawdzone metody na ból gardła i zatkany nos? Piję herbatę imbirową z miodem i cytryną, wczoraj na kolacje nawet zjadłam kanapkę z czosnkiem [emoji16]
Dziękuję bardzoMi pomaga imbir , ale już mam go dość. Biorę tylko jak jest mega ciężko , a na te mniejsze mdłości pomagają mi mentosy miętowe i jabłka. Miłego dnia dla Ciebie i podróży bez problemów
U mnie w otoczeniu sobie robią. Nie patrzą na wiek. Choć sami takie , że wogole nie podchodzą do tematu. Ja w drugiej ciąży nie robię. Już przy pierwszej mnie to dużo nerwów kosztowałoRozumiemPytam tylko z ciekawości, czy wśród grupy planującej zrobić badanie, są dziewczyny np. poniżej 30 r.ż i z ujemnym wywiadem rodzinnym
Trzeba próbować , a nóż widelec Ci pomoże. Ja imbir ścieram na tarce do herbaty , ale zabijam smak cytryną , która wciskam do tej mikstury.Dziękuję bardzoz coca-colą próbowałam i faktycznie na trochę uspokaja, ale za to później nawet połowie szklanki mam wzdęcia
muszę spróbować z tym imbirem, skoro tylu z Was pomaga to musi coś w tym być.