NattaliaKrk
Fanka BB :)
Daj znać koniecznie po wizycie co i jakCześć dziewczyny! Byłam rano oddać mocz na badanie i wyjątkowo z jednej próbki zrobią badanie ogólne i posiew.
Dzisiaj wizyta i nerwy milionowe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Daj znać koniecznie po wizycie co i jakCześć dziewczyny! Byłam rano oddać mocz na badanie i wyjątkowo z jednej próbki zrobią badanie ogólne i posiew.
Też miałam pisać, że dzisiaj ja bez żadnych objawów, ale przynajmniej piersi bolą [emoji16]Cześć dziewczyny! Byłam rano oddać mocz na badanie i wyjątkowo z jednej próbki zrobią badanie ogólne i posiew.
Jej współczuje , bardzo współczujeByłam u lekarza : serce przestało być w 8 tygodniu . Jadę do szpitala
Teraz mialam na 2 tyg - lekarz będzie przedluzal od wizyty do wizyty bo musi być ciągłość.Jak wygląda kwestia wystawiania zwolnień w ciąży? Trzeba je odnawiać co dwa tygodnie czy one są wystawiane na jakiś dłuższy okres?
Myślę,ze jest to sprawa indywidalna - ciąża to nie matematykaWidzisz... Ja miałam USG 5t2d i był tylko pęcherzyk i CHYBA cień pęcherzyka żółtkowego, bo widziałam w środku dwie kreseczki, a Wy już w tym czasie serduszko... Mam nadzieję, że u mnie będzie wszystko ok.
O BożeByłam u lekarza : serce przestało być w 8 tygodniu . Jadę do szpitala
Przykro miByłam u lekarza : serce przestało być w 8 tygodniu . Jadę do szpitala
Trzymaj się kochana, dużo siły dla Ciebie..Byłam u lekarza : serce przestało być w 8 tygodniu . Jadę do szpitala