Kajojcia244
Aktywna w BB
Trzymaj się kochana. Jeżeli chcecie, zrób badanie genetyczne. Pisz priv, jeżeli potrzebujesz wsparcia, pomocy, informacji.Byłam u lekarza : serce przestało być w 8 tygodniu . Jadę do szpitala
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymaj się kochana. Jeżeli chcecie, zrób badanie genetyczne. Pisz priv, jeżeli potrzebujesz wsparcia, pomocy, informacji.Byłam u lekarza : serce przestało być w 8 tygodniu . Jadę do szpitala
Ja mialam w poprzedniej ciazy z synem ale tez chyba później ale spokojnie kazde ciało inaczej .A ja mam takie pytanie, czy któraś z Was miała siarę tak wcześnie w ciąży?! Dzisiaj rano obudziłam z mokra plamka Na koszulce w miejscu sutka. Nacisnęłam i z obydwu leci bezbarwny płyn. Leci to może za dużo powiedziane ale pojawia się mała kropelkatak mnie bolą cyce ze ledwo żyje, teraz już wiem dlaczego...
na wszelki wypadek zadzwonię do gina ale może któraś z Was tez tak miała/ma? Jak nie ściskam sutka to nic nie leci... to moja 5 ciąża a mam 2 dzieci.
PS. Tez jestem za zamkniętym wątkiem!
U mnie ani razu nie wystąpiło krwawienie. Bądź dobrej myśli! Lekarze wspominali czy będziesz miała zabieg czy podadzą Ci tabletki na wywołanie promienia?9+2 dziecko miało wymiary z 8 tygodnia Ale moja lekarka mi na początku mówiła że jest mniejsze więc chyba teraz jakoś to było. Byłam w szpitalu ale na dziś już nie mieli miejsc a ja nie byłam naczczo . Jutro o 8 mam przyjechać. Specjalnie wybrałam szpital 3 referencji żeby mieć pewność. Co dziwne gdybym nie przeczytała kiedyś twojego wpisu nic bym nie podejrzewała bo zawsze mi się to z krwawieniem kojarzy . Ja powiem szczerze mam nadzieję ze lekarka się pomyliła, już czytałam takie historie . No nic nadzieja umiera ostatnia . Zdiagnozowali cię wtedy ?
Borówka lub jagody podobno pomagająDziewczyny , a macie jakiś domowy sposób na rozwolnienie ? Już drugi raz mnie meczy , oraz silne mdłości. Rozwolnienie dziś przyszło , i boje się , że będzie więcej niż 2 razy. Na razie pije imbir na mdłości bo i one męczą mnie cały dzień. Jutro zamykam 8 tc. Nie wiem czy to hormony czy co, cola wygazowana nie pomaga , a nie chce jej pić za dużo. Dziękuje za rady jeśli , któraś z Was przechodziła rozwolnienie i znalazła bezpieczny sposób w ciąży to będę wdzięczna. Ogółem zauważyłam , że jak zmieniam tydzień to wtedy zawsze najgorzej się czyje![]()
Po poronieniu można wykonać badania genetyczne żeby poznać przyczynę i plec. Ma się też prawo do pochówku i skróconego urlopu macierzyńskiego jak pozna się plec.Trzymaj się kochana. Jeżeli chcecie, zrób badanie genetyczne. Pisz priv, jeżeli potrzebujesz wsparcia, pomocy, informacji.
bardzo mi przykro, trzymaj się KochanaByłam u lekarza : serce przestało być w 8 tygodniu . Jadę do szpitala
Jeżeli jest łyżeczkowanie to owszem poznasz przyczyny ale jeżeli tabletkami wywołują to już nie poznasz przyczyny..Po poronieniu można wykonać badania genetyczne żeby poznać przyczynę i plec. Ma się też prawo do pochówku i skróconego urlopu macierzyńskiego jak pozna się plec.
pamiętajmy o swoich prawach.
Jestem w 6+6, jutro zaczynam 7 tydzień, serduszko potwierdzone od 5+6... w poprzedniej ciąży tez miałam jakoś od 25 tygodnia a tu teraz takie jajaA który Ty tydzień??
Ja miałam ale w późniejszym okresie..