elciaaaak
Fanka BB :)
to ja zamówiłam te Super Skinny Jeans, bo w pierwszej ciąży miałam takie spodnie z HM i świetnie się w nich czułamI zamówiłaś coś coś hm? [emoji85] Ja się skusiłam na te tregginsy, jak przyjdą to dam znać co i jak ;D
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to ja zamówiłam te Super Skinny Jeans, bo w pierwszej ciąży miałam takie spodnie z HM i świetnie się w nich czułamI zamówiłaś coś coś hm? [emoji85] Ja się skusiłam na te tregginsy, jak przyjdą to dam znać co i jak ;D
Ja widzialam super sweterki i koszulki wlasnie, ale na razie póki mieszczę się jeszcze w górna część garderoby to nie kupuje, najważniejsze spodnie ;d tez się zastanawiałam nad tymi super skinny, ale czarne chyba nie były przecenione;dto ja zamówiłam te Super Skinny Jeans, bo w pierwszej ciąży miałam takie spodnie z HM i świetnie się w nich czułamzamówiłam jeszcze taki sweter, 2 topy i jeszcze spodnie joggery dresowe i 2 koszulki, ale te rzeczy odesłałam, bo koszulki były za duże a w joggerach zle się czułam
![]()
Mam tak samo wieczorem mnie wzdyma i brzuch mega napięty wyglądam już na jakiś 5 miesiąc [emoji1787]. Waga jeszcze stoi w miejscu staram się zdrowo odżywiać i mam nadzieję przytyć mniej niż w poprzednich ciążach ( 22 i 20 kg). Też rozglądam się za jakimiś ciuszkami bo w jeansy się już nie mieszcze wyjęłam kilka ubrań ciążowych ale i tak dokupie coś nowego. Widziałam te promocje na H&M są kuszące dziś też coś zamówię [emoji6].Pomimo tego, że mnie mdli i mało jem to na wadze też 2kg poszły do góry. Tak jak Wy - musiałam zmienić stanik na większy no i cisną mnie w pasie stare spodnie. Najgorzej jest wieczorem z brzucha robi mi się mała piłeczka [emoji2368]
ja wyszłam z założenia „biorę, bo naprawdę dobra cena a i tak się przydadzą”Ja widzialam super sweterki i koszulki wlasnie, ale na razie póki mieszczę się jeszcze w górna część garderoby to nie kupuje, najważniejsze spodnie ;d tez się zastanawiałam nad tymi super skinny, ale czarne chyba nie były przecenione;d
Ja póki co schudłam 1 kg , ale dlatego , że moje mdłości trwają 24 na dobę , i nie mam apetytu. Czasem brzuszek robi się większy na noc, ale tak poza tym nie widzę dużych zmian. Natomiast tez chce już wskoczyć w dresy i najlepiej bez gumki w pasie , nie ze względu na brzuch , a przez mdłości i ból żołądka wole nie uciskać się na dole bo mi gorzej.Dziewczyny, jak waga? przytyłyście już coś? (U mnie 9+6)
Słuchajcie, mam raczej drobna budowę, ale ulubione jeansy juz cisną :/ Stanik to samo. Najgorzej, ze pracuje z domu i ciagle leginsy na tyłku. Przychodzi problem, gdy trzeva wyjść gdzieś. Nawet powitałam sukienki z powrotem, wszystko oby luźniej![]()
Ooo super patent z ta gumkaJa też jestem drobnej budowy waga pokazuje 2 kg więcej niż przed ciąża. Staniki narazie sportowe, bo w swoich nie mieszczę, a nie ma jak kupić większych. Chyba trzeba będzie przez netaW domu też, leginsy, dresy, a jak wychodzę na miasto to jeasny na gumkę zapinam i długa koszulka
![]()
Dokładnie tez się cieszę, ze mamy termin na sierpień to będą sukienki i japonki i pełen luzU mnie tak samo, też pracuje z domu i od marca królują leginsy. Waga niby stoi w miejscu, ale mam wzdęty brzuch i dopiecie guzika w spodniach jest wysiłkiemStanik też już od dawna tylko na wyjścia... myślę że w czasie ciąży będę stawiać właśnie na sukienki, tak mi najwygodniej.