Bluey.An
Fanka BB :)
Kazał zrobić tsh i glukoze. Mówił, że lepiej teraz wcześniej wiedzieć żeby już jakieś leki wprowadzić.A czy zlecił już jakieś dodatkowe badania?? Czy to za wcześnie jeszcze? [emoji846]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kazał zrobić tsh i glukoze. Mówił, że lepiej teraz wcześniej wiedzieć żeby już jakieś leki wprowadzić.A czy zlecił już jakieś dodatkowe badania?? Czy to za wcześnie jeszcze? [emoji846]
No to jesteśmy na tym samym etapieTo dokładnie tak jak ja !![]()
No widzisz i po co się martwilasJa też super śpięPs. rodzina się nie obraziła, wręcz przeciwnie
![]()
No widzisz super!Ja też super śpięPs. rodzina się nie obraziła, wręcz przeciwnie
![]()
Ja jeszcze nic nie wiem, ale te bóle u mnie raczej na pewno zwiastuja okresTez mialam taki bol jajnika kilka dni temu który promieniował jakby do pachwiny. A teraz już normalnie brzuch mnie muli jak na okres [emoji57]
Tak jak mówisz, za każdym razem jest stresDziękujęNo narazie się cieszę, że maleństwo jest prawidłowo zagniezdzone teraz 2 tyg czekać do kolejnej wizyty i czy serduszko będzie. Także za każdym razem będzie chyba jakiś stres
![]()