Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też mam ogromną ochotę na frytki [emoji2960] i to wieczorem mnie nachodzi aż się boję ile kg mi przybędzie przy takim odżywianiu, oczywiście nie jem ich co dzień [emoji6] i jeszcze ogórki kiszone mniamPowiem Wam że jedyne co mogę zjeść to frytki .... Nic mi nie smakuje. Herbata odpada, woda albo sok pomarańczowy. Kurczak odpada, kanapki z ryba mogą być, szczypiorek też, słodycze odpadają. Nie wiem co dalej będzie. Do sierpnia daleko... A jakoś jeść trzebaDa mi popalić coś mi się zdaje.
Mnie jak wczoraj złapało przed samym snem, to wciągnęłam mały słoik ogórków i kilka wafle ryżowych. Dodam, że przed ciążą nie przepadałam za kiszonymiJa też mam ogromną ochotę na frytki [emoji2960] i to wieczorem mnie nachodzi aż się boję ile kg mi przybędzie przy takim odżywianiu, oczywiście nie jem ich co dzień [emoji6] i jeszcze ogórki kiszone mniam
Bóle były jak na miesiączkę( mam bardzo bolesne ogolnie) od kilku dni ból jest mniejszy i od czasu do czasu. Ogolnie nie neguje z lekarzem , bo nim nie jestem. Po dwóch stratach zrobię wszystko aby tym razem się udało.Dlaczego aż tyle No-spy? Tak bardzo brzuch Cię boli?
3x2 duphastonBierzecie jakieś leki na podtrzymanie ciąży w początkowych tygodniach?
ja to samo tylko 3 razy dziennieJa dostałam duphaston 2 raz dziennie
Absolutnie nie podważam decyzji lekarza. Rzuciło mi się tylko kiedyś w oczy stwierdzenie "dzieci ponospowe". Może jak już mniej Cię boli to lekarz zmniejszy dawkę.Bóle były jak na miesiączkę( mam bardzo bolesne ogolnie) od kilku dni ból jest mniejszy i od czasu do czasu. Ogolnie nie neguje z lekarzem , bo nim nie jestem. Po dwóch stratach zrobię wszystko aby tym razem się udało.