Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie w 5tyg plus iles dni nie było widać serduszka. Sam pęcherzyk z ciałkiem żółtym. Za tydzień już było serduszko. Serduszko chyba widać dopiero po 6tyg. Tzn mam na myśli termin z USG bo on jest niby ważniejszy w obliczeniachSprawdziłam w kalkulatorze tygodnia ciąży z wyliczeniem od dnia owulacji. ( po owitrelle mniej więcej wiem ) i wychodzi że to 5tc+6 a z om 7tc+4
jeśli tak to nie ma co się dziwić że nie było serduszka na wizycie
czy ja dobrze rozumuje ?
U mnie było to samo [emoji846] 1 wizyta chyba 5t6d i też serduszko było, ale cykle regularne. Sa na grupie dziewczyny które serduszko zobaczyły w 7 tygodniu także spokojnie [emoji846]U mnie termin z miesiączki i z usg był taki sam na pierwszej wizycie, 5t6d i biło już serduszko. Przy nieregularnych cyklach może być nieco inaczej, ciąża to nie matematyka i każda jest inna![]()
To znaczy jaki masz poziom proga?U mnie wit D, Femibion 1 oraz Lacibios Femina. Rano Euthyrox oraz Duphaston ( ale myślę że od Duphastonu będziemy odchodzić na kolejnej wizycie bo progesteron piekny.) [emoji846]
Coś w okolicach 35 j. Nie napisze dokładnie bo wyniki schowane [emoji846] górna granica. Ale będę kończyć brać Duphaston więc zobaczymy jak wtedy się zmieni.To znaczy jaki masz poziom proga?
Wiem, czytałam również gdzieś na ten temat, ale również No-spa jest zalecana także w sytuacji poronienia zagrażającego, kiedy dochodzi do krwawienia, ale jajo płodowe wciąż znajduje się w jamie macicy - istnieje szansa na utrzymanie ciąży. Nospa jest lekiem podtrzymującym ciążę.Absolutnie nie podważam decyzji lekarza. Rzuciło mi się tylko kiedyś w oczy stwierdzenie "dzieci ponospowe". Może jak już mniej Cię boli to lekarz zmniejszy dawkę.
Podobno Duphaston nie jest wykrywany w badaniu progesteronu, więc nie ma wpływu na Twój wynik.Coś w okolicach 35 j. Nie napisze dokładnie bo wyniki schowane [emoji846] górna granica. Ale będę kończyć brać Duphaston więc zobaczymy jak wtedy się zmieni.
Pamiętam, lekarz kazał brać na czczo i biorę zaraz po przebudzeniu☺A pamiętasz o tym żeby nie przyjmować euthyroxu razem z innymi lekami?![]()
I co najmniej 30 minut nic nie jeść...Pamiętam, lekarz kazał brać na czczo i biorę zaraz po przebudzeniu☺