Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem, bo mam obecnie to samo, ale trezva wytrzymać. W poniedziałek idę badać TSH, ciekawe czy się ruszyło po 2 tygodniach..No nie jem przynajmniej 30 minut po eutyroxie ale wiąże sie to z nasilonymi porannymi mdłościami. Potem ssanie w żołądku, oj łatwo nie jest.![]()
A jakie miałaś tsh wcześniej. Leczysz się dluzej na tarczyce, czy dopiero w ciąży?Wiem, bo mam obecnie to samo, ale trezva wytrzymać. W poniedziałek idę badać TSH, ciekawe czy się ruszyło po 2 tygodniach..
A jaki miałaś poprzedni wynik i ile bierzesz tyroksyny?Wiem, bo mam obecnie to samo, ale trezva wytrzymać. W poniedziałek idę badać TSH, ciekawe czy się ruszyło po 2 tygodniach..
Moj endokrynolog twierdzi,że euthyrox należy brać na czczo-minimum 2 godziny przed posiłkiem i innymi lekami. Dzięki zachowaniu tak długiego czasu wiele pacjentek ma teraz niższe dawki i lepsze wyniki. I chyba u mnie się sprawdza.I co najmniej 30 minut nic nie jeść...
Oj wiem coś o tym. To najgorsze 2 h w ciągu dnia ale daje radę jakoś.No nie jem przynajmniej 30 minut po eutyroxie ale wiąże sie to z nasilonymi porannymi mdłościami. Potem ssanie w żołądku, oj łatwo nie jest.![]()
U mnie 2 lekarzy i obu mówiło min. 30 minut najlepiej 1h. 2h nie ma szans bo bym poleciała, zaczyna mi się słabo robić i muszę coś zjeść. No chyba że mój wcześnie wstaje do pracy to biorę szybciej i idę dalej spać, ale nie zawsze tak się udaje.Moj endokrynolog twierdzi,że euthyrox należy brać na czczo-minimum 2 godziny przed posiłkiem i innymi lekami. Dzięki zachowaniu tak długiego czasu wiele pacjentek ma teraz niższe dawki i lepsze wyniki. I chyba u mnie się sprawdza.
A jakie miałaś tsh wcześniej. Leczysz się dluzej na tarczyce, czy dopiero w ciąży?
Przed ciąża miałam 3,8, bo przed staraniami zrobiłam badania wstępne.A jaki miałaś poprzedni wynik i ile bierzesz tyroksyny?