reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Ostatnia wizytę miałam 30.12. Jutro idę na pierwszą na NFZ. Do tej pory nie mam założonej karty ciąży (tak to się chyba nazywało 😅) i może jak będzie wszystko ok to już mi lekarz założy :)

Dziewczyny, czy którąś z Was też męczy bezsenność? Od 2 tygodni przespałam dobrze może 2 noce. Mam kłopoty z zaśnieciem, udaje się koło 4-5 nad ranem, po czym po 3 godzinach budzik do pracy. Jestem już tym bardzo zmęczona... na popołudniową drzemkę też nie mogę liczyć.
Mam podobnie, ale nie aż tak. To znaczy mam problem z zaśnięciem, pobudka ok. 3:00. Znowu się kręcę i nie mogę zasnąć i tak o 6:00 na chwilę przysypiam. Jest to strasznie męczące.

Dziewczyny mam pytanie, jak zażywajcie rano euthyrox to można po zażyciu oddać krew i wyniki z krwi będą wiarygodne? Nie chodzi mi o badania TSH ale o pozostałe, które trzeba zrobić 😉

Dziewczyny, czy którąś z Was też męczy bezsenność? Od 2 tygodni przespałam dobrze może 2 noce. Mam kłopoty z zaśnieciem, udaje się koło 4-5 nad ranem, po czym po 3 godzinach budzik do pracy. Jestem już tym bardzo zmęczona... na popołudniową drzemkę też nie mogę liczyć.
Mam to samo, co prawda zasypiam wieczorem normalnie, ale budzę się w nocy po 4-5 razy i leżę dłuższy czas zanim znów uda mi się zasnąć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry