• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Ostatnia wizytę miałam 30.12. Jutro idę na pierwszą na NFZ. Do tej pory nie mam założonej karty ciąży (tak to się chyba nazywało 😅) i może jak będzie wszystko ok to już mi lekarz założy :)

Dziewczyny, czy którąś z Was też męczy bezsenność? Od 2 tygodni przespałam dobrze może 2 noce. Mam kłopoty z zaśnieciem, udaje się koło 4-5 nad ranem, po czym po 3 godzinach budzik do pracy. Jestem już tym bardzo zmęczona... na popołudniową drzemkę też nie mogę liczyć.
Mam podobnie, ale nie aż tak. To znaczy mam problem z zaśnięciem, pobudka ok. 3:00. Znowu się kręcę i nie mogę zasnąć i tak o 6:00 na chwilę przysypiam. Jest to strasznie męczące.

Dziewczyny mam pytanie, jak zażywajcie rano euthyrox to można po zażyciu oddać krew i wyniki z krwi będą wiarygodne? Nie chodzi mi o badania TSH ale o pozostałe, które trzeba zrobić 😉

Dziewczyny, czy którąś z Was też męczy bezsenność? Od 2 tygodni przespałam dobrze może 2 noce. Mam kłopoty z zaśnieciem, udaje się koło 4-5 nad ranem, po czym po 3 godzinach budzik do pracy. Jestem już tym bardzo zmęczona... na popołudniową drzemkę też nie mogę liczyć.
Mam to samo, co prawda zasypiam wieczorem normalnie, ale budzę się w nocy po 4-5 razy i leżę dłuższy czas zanim znów uda mi się zasnąć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry