Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie jestem w temacie , ale mnie kiedyś pomogły poradniki Reginy Brett. Fajnie się czytało , fajne życiowe cytaty. Jest to i poradnik i trochę opowieści z życia autorki. Ja mam tylko dwie książki tej autorki , ale chce więcej. Moje to :Bóg nigdy nie mruga. 50 lekcji na trudniejsze chwile w życiu, orazEhh fajnieZazdroszczę nie powiem
Dziękuję :*ogromne wsparcie tu mami dziękuję ogromnie
Ciągle mam w glowie tego psychologa ( przy moich problemach zdrowotnych ) by się chyba tez przydał.
a książki mam dwie "jak mniej myśleć" i "Pieprzyć to " a w połowie jest " jak mówić żeby maluchy nas sluchały "
planuje jeszcze coś o szyciu ubrań przeczytać ale to już odległe plany
Ja np mam więcej kilogramów, wiec praktycznie wszystkie moje sukienki są odcięte pod biustem, wiec może się obejdzie z kupowaniem ubran na wyjścia, ale w domu ZAWSZE chodzę w legginsach, dresach i to na pewno będę musiała kupić [emoji14]Ja w ogole nie myślę o zakupach ubrań ciążowych. Odrzucam to od siebiez tym, że ja bardzo lubię oversize sukienki i liczę na to, że akurat jak brzuszek będzie większy to przyjdzie wiosna i będę śmigać w sukienkach
oj naiwna ja
![]()
Ja mam tę książkę i jest całkiem fajna, dużo przydatnych informacji, ale tez takich, które sama możesz wyszukać w internecieA czy któraś z Was ma może książkę "Mamy dla mam" czy jakoś tak? Ciągle mi się wyświetla jej reklama, coś bym kupiła żeby poczytać na różne tematy, które nas będą teraz dotyczyć ale nie wiem czy warto..?A może inne na temat ciąży, porodu, macierzyństwa polecacie?
To jest lekarz z prawem wykonywania zawodu w trakcie specjalizacji. Spotykamy takich wszędzie, w gabinetach, szpitalach i każdy ich tak samo szanuje. Nie ma to jak nieznajomosc tematu [emoji85]A ja tylko wspomnę, że ta lekarka nadal nie ma specjalizacji, polecam mieć to na uwadze czytając jej bloga
Masz na myśli rozstęp mięśni prostych brzucha czy inne rozejście?Byłam po ciąży. Mam spore rozejście niestety. Nie zdążyłam za dużo zadziałać i jestem w ciąży znowu. Ogólnie polecam taka wizytę każdej , jeśli tylko ma czas i fundusze.
Dzięki na pewno zobaczęNi
Nie jestem w temacie , ale mnie kiedyś pomogły poradniki Reginy Brett. Fajnie się czytało , fajne życiowe cytaty. Jest to i poradnik i trochę opowieści z życia autorki. Ja mam tylko dwie książki tej autorki , ale chce więcej. Moje to :Bóg nigdy nie mruga. 50 lekcji na trudniejsze chwile w życiu, oraz
Kochaj: 50 lekcji jak pokochać siebie, swoje życie i ludzi wokół
.