Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokladnie takie samo jak Ty! W poprzedniej ciazy 30kg, jadlam wszystko na co mialam ochotę, w ilościach na jakie tez mialam ochoteJa w poprzedniej ciąży przytyłam prawie 35 kg [emoji85]Ale przyznam jadłam bez opamiętania ,to był taki czas dla mnie [emoji1787] w tej postaram się mieć inne podejście i nie jeść tyle.Zobaczymy czy wyjdzie [emoji28]Macie dziewczyny jakieś postanowienia ?![]()
Z głodem u mnie to samo- po 2h od jedzenia jest napad wilczego głodu. Probuje jeść wtedy owoce jakieś ale i tak najlepiej wchodzi czekoladaU mnie bardzo podobnie, tylko dziś fatalnie spałam :/ wczoraj jeszcze zauważyłam coś śmiesznego: włoski pod pępkiem mam nieco ciemniejsze i jest ich więcej. I jak jestem głodna, to jestem bardzo głodna![]()
Strasznie chciałabym mieć chwile takiego chillku, ale u mnie zazwyczaj spacer ma miejsce z młodą, a to jest juz droga przez mękę bo ona albo chce na wózku albo sama albo siada na środku chodnika i odpoczywa [emoji57] sa dni kiedy nie wychylam nosa sprzed komputera, siadam rano kończę wieczorem. Ale trzeba będzie się zmobilizować i przynajmniej 3-4 razy w tygodniu ogarnąć trochę ruchuJa podczas spacerów słucham muzyki albo podcastów, co bardzo polecam. Pomyśl sobie tak: Ty możesz wyjść z domu, a inni zmagaja się z lockdownem i nie moga nawet iść na spacer
Ja na 1 sierpniaNa kiedy macie termin? Wszystkie jakoś początek