M
madziejkaa359
Gość
3.08Na kiedy macie termin? Wszystkie jakoś początek
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
3.08Na kiedy macie termin? Wszystkie jakoś początek
Ja od dwóch dni rano mam straszne nudności. Przechodzą jak coś zjem ale muszę wręcz jeszcze w łóżku coś zjeść bo inaczej jest dramatJa nie robię postanowień, bo kto wie, jak to będzie. Z pewnościa chcę się dobrze odżywiać, ruszać się w miarę możliwości i jak najwięcej czytać na temat pielęgnacji i wychowania dzieci oraz dbać o małżeństwo, bo to nasze ostatnie “samotne” chwileDziewczyny, a macie mdłości, wymiotujecie? Bo ja nic a nic.
U mnie pierwsza ciąża ale postanawiam nie przytyć więcej niż 12kgJa w poprzedniej ciąży przytyłam prawie 35 kgAle przyznam jadłam bez opamiętania ,to był taki czas dla mnie
w tej postaram się mieć inne podejście i nie jeść tyle.Zobaczymy czy wyjdzie
Macie dziewczyny jakieś postanowienia ?
![]()
No nie ma opcji na druga ciażę, szyjka macicy jest zamknięta. My też nie odmawiamy sobie bliskościZ głodem u mnie to samo- po 2h od jedzenia jest napad wilczego głodu. Probuje jeść wtedy owoce jakieś ale i tak najlepiej wchodzi czekoladaa wspolzyjecie normalnie? My tak i wczoraj wpadłam w schize za na pewno zajdę w ciąże drugi raz
![]()
Pamiętaj, że owoce zawieraja sporo cukru, najlepiej je jeść w pierwszej połowie dnia. Może zastap część owoców sokiem warzywnym.U mnie pierwsza ciąża ale postanawiam nie przytyć więcej niż 12kgnapady głodu chce hamować owocami
![]()
Glownie jem przed południem: jablko, mandarynke albo banana. Popołudniu ewentualnie tez jablko ale raczej kanapka z ogórkiem kiszonym mi wchodziPamiętaj, że owoce zawieraja sporo cukru, najlepiej je jeść w pierwszej połowie dnia. Może zastap część owoców sokiem warzywnym.
Dlaczego w pierwszej połowie dnia?Pamiętaj, że owoce zawieraja sporo cukru, najlepiej je jeść w pierwszej połowie dnia. Może zastap część owoców sokiem warzywnym.
No u mnie niestety dzisiaj test negatywny. Bóle brzucha, jak na okres, więc raczej w poniedziałek się z Wami pożegnamNa kiedy macie termin? Wszystkie jakoś początek