MtV
Fanka BB :)
mam syna i córkę. W każdej ciąży moja cera wyglądała dobrze, a włosy gęstniały wiec raczej nieSwoją drogą ciekawa jestem czy stan cery u mnie faktycznie będzie zalezal od tego kto mieszka w brzuszku[emoji1787]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam syna i córkę. W każdej ciąży moja cera wyglądała dobrze, a włosy gęstniały wiec raczej nieSwoją drogą ciekawa jestem czy stan cery u mnie faktycznie będzie zalezal od tego kto mieszka w brzuszku[emoji1787]
Wiadomo, że stan cery ma się nijak do płci i bardzo się śmieje z tych wszystkich przepowiedni co na chłopczyka a co na dziewczynkęmam syna i córkę. W każdej ciąży moja cera wyglądała dobrze, a włosy gęstniały wiec raczej nie![]()
Miałam kiedyś elancyl na cellulit i to był niewypał, pachniał chemicznieWlasnie w poprzedniej ciazy mialam ten z Rossmanna dla mam i średnio mi odpowiadał zapach. :/ zastanawiałam się nad elancylem bo tez stosowałam wtedy, ale już nie pamiętam jak pachnie
No to już nie wiem [emoji2368] palmers jest dobry, ale ten zapach mnie drażni niesamowicieMiałam kiedyś elancyl na cellulit i to był niewypał, pachniał chemicznie
Ja właśnie palmers używam, ale z żadnym zapachem nie mam obecnie problemu na szczęście. Może bio oil? Też sobie zamówiłam ostatnio, nigdy nie miałamNo to już nie wiem [emoji2368] palmers jest dobry, ale ten zapach mnie drażni niesamowicie
Jeśli chodzi Ci o balsam Palmers, to chyba zmienili skład, bo teraz jest już mało wyczuwalnyWlasnie w poprzedniej ciazy mialam ten z Rossmanna dla mam i średnio mi odpowiadał zapach. :/ zastanawiałam się nad elancylem bo tez stosowałam wtedy, ale już nie pamiętam jak pachnie
Hej , właśnie dziś rano pokazywałam mężowi , że lekko pod pępkiem brzuch jest bardziej wypięty. Mówię do męża , że to dzidziuś bo później już dochodzi jedzenie , wzdęcia itp. co prawda jem bardzo mało przez mdłości 24 na dobę , ale mimo to zawsze coś urośnie do wieczora. Dlatego rano jest już lekko uwypuklonym brzuszkiem w dolnej części.Hej, jak tam niedziela mija
Chciałabym się was zapytaćjl jak wasze brzuszki. Czy u was już widać brzuszek, że się zaokrąglił? Oczywiście z rana chyba jest najbardziej prawdziwa wielkość, wieczorem wiadomo![]()
Moja cera jedynie co jest mega przesuszona na buzi , i w sumie na ciele też. Niestety obecnie nie mogę nic nakładać bo wszystko mi śmierdziJa czekam na przesyłkę z missguided, także też dam znać jak przyjdzie. Można tam złapać fajne promocje
Też czuje delikatne uwypuklenie nad wzgorkiem łonowym, a wieczorem to w ogóle mam mały balonik zamiast brzucha
Pierwszy raz mam taką przerwę między wizytami i juz nie mogę się doczekać... 25.01 wizyta u mojej gin, 28.01 prenatalne
Jak Wasza cera? Zauważyłyście jakieś zmiany? U mnie ogólny stan wydaje się lepszy niz przed ciąża, ale zrobiło mi się kilka przesuszonych placków (?) na twarzy. A zupełnie nie zmieniłam pielegnacji. Zdarzają mi się nieprzyjaciele w okolicach żuchwy, ale daje sobie z nimi radę i zwalam to na hormony.
Ja czytałam że w udo bardziej boli I polecali w ramię jakoś z tyłu ale to samemu na pewno się nie da.mnie też zastrzyki robi mąż [emoji846] raz jest lepiej raz gorzej. mam parę siniaczków ale nie ma tragedii. też się boję co to będzie potem, jestem dość szczupła i nie mam pojęcia jakbym się miala ukłuć w udo[emoji1787]