reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Czytałam, że noszenie dziecka nie szkodzi, tylko nie pamiętam, do ilu lat.
Może lekkiego dziecka nie , ale 16 kilogramowy klocek daje popalić. Zresztą podręczniki jedno a praktyka to drugie 🤣 najpierw ból pleców i ciąża A potem kilka lat noszenia na rękach bo choroba, kolka, ząbkowanie, zle sny i spanie na jednym łóżku gdzie dziecko zajmuje 90%powierzchni a rodzice pozostałe 10%... 😊My z mężem mamy juz kręgosłup w kształcie litery Ą 😅miejmy nadzieję że przy kolejnym dziecku wróci do pierwotnego 🤪

Ja właśnie dzisiaj mam lekkie mdłości i strasznie nerwowa jestem... Zjadłam lekkie śniadanie i mi trochę lepiej się zrobilo Ale po godz znowu czuje aż trudno przełknąć sline. A co do noszenia dzieci no jak nie robi się tego cały czas to chyba można, ja swoją prawie 4 latke czasem wezmę na ręce Ale może raz na dwa dni. Ogólnie po wysiłku w ciągu dnia to wieczorem czuje brzuch i nie wiem jak leżeć żeby czuć się komfortowo

Dziewczyny a ja dzisiaj czuje się tragicznie... cała noc nie spalam, boli mnie głowa i wszystkie stawy :( boje się żeby to nie było coś poważniejszego i żeby nic się nie stało brzuszkowi:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry