• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Czytałam, że noszenie dziecka nie szkodzi, tylko nie pamiętam, do ilu lat.
Może lekkiego dziecka nie , ale 16 kilogramowy klocek daje popalić. Zresztą podręczniki jedno a praktyka to drugie 🤣 najpierw ból pleców i ciąża A potem kilka lat noszenia na rękach bo choroba, kolka, ząbkowanie, zle sny i spanie na jednym łóżku gdzie dziecko zajmuje 90%powierzchni a rodzice pozostałe 10%... 😊My z mężem mamy juz kręgosłup w kształcie litery Ą 😅miejmy nadzieję że przy kolejnym dziecku wróci do pierwotnego 🤪

Ja właśnie dzisiaj mam lekkie mdłości i strasznie nerwowa jestem... Zjadłam lekkie śniadanie i mi trochę lepiej się zrobilo Ale po godz znowu czuje aż trudno przełknąć sline. A co do noszenia dzieci no jak nie robi się tego cały czas to chyba można, ja swoją prawie 4 latke czasem wezmę na ręce Ale może raz na dwa dni. Ogólnie po wysiłku w ciągu dnia to wieczorem czuje brzuch i nie wiem jak leżeć żeby czuć się komfortowo

Dziewczyny a ja dzisiaj czuje się tragicznie... cała noc nie spalam, boli mnie głowa i wszystkie stawy :( boje się żeby to nie było coś poważniejszego i żeby nic się nie stało brzuszkowi:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry