Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja urodziła dwoje dzieci w dzień babciA moje urodziny i imieniny są w Dzień Babci, także tego![]()
U moje gin raczej wizyty będę miała sama. Planuje nagrywać telefonem dla męża. W pierwszej ciąży wchodził od prenatalnych zawsze na badanie przez brzuch. Chyba to lubiłTo chyba nie na moje nerwy, chociaż syn usłyszałby bicie serca swojego brata/siostry..
Ja idę jutro dopiero po pracyW tym tygodniu chyba dużo wizyt się szykuje dziewczynykto idzie jutro? Ja mam w środę 20.01 [emoji2956]
Super wiadomościHej, ja też po zimowym spacerzeOstatnio bolał mnie pęcherz i dzwoniłam do lekarza czy mogę wziąć jakieś leki bo żurawina nie przynosiła poprawy. Dziś miał dyżur w szpitalu i kazał przyjechać. Miałam pobrana krew i mocz do badania. Zrobił USG widziałam dzidziusia ma prawie 2cm i jest wszystko dobrze
Dzisiejsza wizyta przyniosła mi najwięcej radości i nastawila pozytywnie
Dziś 8 + 3/4 i na zdjęciu jux widać pięknie małego czlowieczka
Spróbuję dodać zdjęcie może się uda
Umówiłam się też na usg prenatalne 11 lutego a normalna wizyta 26 stycznia
Zobacz załącznik 1227899
Ja też w środę [emoji4] to moja druga wizytaW tym tygodniu chyba dużo wizyt się szykuje dziewczynykto idzie jutro? Ja mam w środę 20.01 [emoji2956]