Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja to się zastanawiam, ile na tą naszą 100 będzie chłopców, a ile dziewczynekEj. Laski. Jest nas setka. A ani jednej ciąży mnogiej??? Teraz mam takie przemyślenia dziwne...
Ja taką kupiłam w pierwszej ciaży 5 lat temu i byłam mega zadowolona, bo brzuszek miałam podparty podczas snu. Za niedługo mam zamiar ją wyjąć ponownieHej jak któraś by chciał poduszkę dla ciezarnych do spania to widziałam właśnie w biedronki od dzisiaj .
Na marcówkach była tabelka z płciąJa to się zastanawiam, ile na tą naszą 100 będzie chłopców, a ile dziewczynek![]()
Dziewczyny i ja juz porozjechał się i mi termin bo z OM jest 9+4 a na usg 8+5, ale doktorek powiedział, ze na tym etapie to normalne i wszysyko jest ok. Fajnego mam lekarza, ale sprzęt też pozostawia wiele do życzenia.. słaba jakość
2.13 cm i 170 ud/min ❤
Tam między nogami coś widać czy mi się zdaje ?Dziewczyny i ja juz porozjechał się i mi termin bo z OM jest 9+4 a na usg 8+5, ale doktorek powiedział, ze na tym etapie to normalne i wszysyko jest ok. Fajnego mam lekarza, ale sprzęt też pozostawia wiele do życzenia.. słaba jakość
2.13 cm i 170 ud/min ❤
Ja mam tak samo, w dniu USG zrobiłam test i zaświadczenie o wykonaniu badania zostawiłam doktorce. Jeśli by wyszło coś nie tak to wtedy dzwoni.W mojej klinice też krew do testu pappa jest pobierana w dzień usg. Dopiero po 2 tygodniach mam konsultacje z wynikami.
Tam między nogami coś widać czy mi się zdaje ?