Kasienka.K87
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroWitam się już po wizycie. Dzisiaj na smutnociąża obumarła, brak echa zarodka.
Jutro muszę umówić się na zabieg.
Nie mam siły, a tak chciałam wierzyć, że się uda.
Trzymam kciuki za Wasze dzieciaczki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo mi przykroWitam się już po wizycie. Dzisiaj na smutnociąża obumarła, brak echa zarodka.
Tak. W tej ciąży nie robię.Dziewczyny a czy jest ktoś kto nie robi prenatalnych?
Przykro miWitam się już po wizycie. Dzisiaj na smutnociąża obumarła, brak echa zarodka.
Bardzo mi przykro. Trzymaj się , bądź dzielna. Mocno przytulamWitam się już po wizycie. Dzisiaj na smutnociąża obumarła, brak echa zarodka.
Ogólnie wydaje mi się, że zawsze ma się założenia. Ja już starając się zawsze myślałam o dziewczynce, jakoś tak teraz w myślach też dla mnie jest dziewczynką, będę musiała trochę się poprzestawiać, jak okaże się inaczej. I to nawet nie tak, że wolę tak i koniec, chce po prostu zdrowe maleństwo, ale jakoś w głowie mam taki obrazTeż mam takie mysli, że pod serduchem mam jednak mlodegoco prawda to będzie pierwsze nasze dziecko i nie mam żadnych "preferencji" - tak jak piszecie najważniejsze, żeby było zdrowe. Ale takie jakies przeczucie
Bardzo jestem ciekawa czy w przyszłym tygodniu na prenatalnych lekarz będzie coś sugerował.
Tak, ale z drugiej strony w większości nie mamy wpływu na to co się dzieje. Zamartwianiem się sobie nie pomożemy. Musimy być dobrej myśli uwierzyć, że wszystko jest okej do samego koncaI właśnie po takich wiadomościach zaczynam się baćchce wierzyć że będzie ok. Ale gdzieś ten lek, strach siedzi na plecach cały czas
ciężko się kończy ten dzień
![]()
Haha no możliwe. Sama mam starszego brata i zawsze mieliśmy dobry kontakt, bardzo się z tego cieszę. Może faktycznie jest tak, że z zalozenia obstawiam chłopczyka, bo mi to poprostu w jakimś sensie pasujeOgólnie wydaje mi się, że zawsze ma się założenia. Ja już starając się zawsze myślałam o dziewczynce, jakoś tak teraz w myślach też dla mnie jest dziewczynką, będę musiała trochę się poprzestawiać, jak okaże się inaczej. I to nawet nie tak, że wolę tak i koniec, chce po prostu zdrowe maleństwo, ale jakoś w głowie mam taki obraz![]()