Mana_lena
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroWitam się już po wizycie. Dzisiaj na smutnociąża obumarła, brak echa zarodka.
Jutro muszę umówić się na zabieg.
Nie mam siły, a tak chciałam wierzyć, że się uda.
Trzymam kciuki za Wasze dzieciaczki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardzo mi przykroWitam się już po wizycie. Dzisiaj na smutnociąża obumarła, brak echa zarodka.
Jutro muszę umówić się na zabieg.
Nie mam siły, a tak chciałam wierzyć, że się uda.
Trzymam kciuki za Wasze dzieciaczki![]()
Czy mogę zapytać w jakim byłaś tygodniu ciąży? Strasznie mi przykroDziewczyny postanowiliśmy zrobić badania genetyczne po poronieniu, zeby poznać przyczynę i płeć. Napiszę jak coś będzie wiadomo. Tylko to może potrwać nawet do 2 tygodni....
"Dziewczyny dzieki za dobre słowo. Trzeba się podnieść, zeby ten szpital przetrwać.Czy mogę zapytać w jakim byłaś tygodniu ciąży? Strasznie mi przykro![]()
Jest mi bardzo przykro,nie tak miało być ... trzymaj się kochana ,dużo siły Ci ŻYCZĘ , daj sobie czas ... trzymaj się ciepło.Dziewczyny dzieki za dobre słowo. Trzeba się podnieść, zeby ten szpital przetrwać.
W ramach odpowiedzi na jedno z pytań;
Ostatni raz bylam 6+6 i bilo serce, dziś 10+4 ale wygląda jakby wcześniej ciąża obumarła bo za dużo nie urosła od ostatniego razu.
Już Wam nie zasmucam wątku.
Dobranoc mamusie[emoji5]
Mam podobnie. Jednak w drugiej ciąży już się swoje człowiek nasłuchał w przychodniach, poczekalniach i szpitalach. Jakoś tak szerzej się patrzy.przyznam szczerze, ze mam tak samow pierwszej ciąży jakoś tak podchodziłam „na luzie” i w ogóle nie dochodziły do mnie zle myśli.. a teraz na okrągło martwię się czy dziecko będzie zdrowe
chyba jednak trzeba odpuścić takie myślenie, bo to nic nie da.. mam nadzieje, ze po prenatalnych odetchnę z ulga
![]()
Nie martw się,ja też nie słuchałam do tej pory... słuchanie serduszka jest niebezpieczne na wczesnym etapie bo Doppler podgrzewa zarodek i lekarze z reguły nie chcą tego robićJa po wczorajszej wizycie nie miałam już jak napisać. Teraz mam chwilę
Wszystko dobrze. Maluszek ma 19,1mm czyli 8+3 wg usg... Serduszko biło ale nie pozwoliła mi posłuchaćnastępna wizyta 1.02. Prenatalne przeniesione z 24.02 na 16.02. Już nie mogę się doczekać
.
Nunia bardzo Ci współczuję. Pamiętaj że po deszczu zawsze wychodzi słońce. I będzie wszystko dobrze.
Jestem po wizycie na NFZ, niestety zdjęciem się nie pochwalę bo nie miałam usg, dostałam skierowanie i jutro będę się umawiać ale dr bardzo rzeczowa, zbadała mnie i odkryła przyczynę plamień - polip doczesnowy ma 1 cm i podobno powinien się wchłonąć do 20 tygodnia ciąży. Mam się oszczędzać, nie dźwigać i zakaz współżycia. Wcześniej dwóch innych lekarzy mnie badało jedna na ip, druga na prywatnej wizycie nic nie widziały, dopiero ta postawiła diagnozę. Zrobiła mi cytologie, pobrała wymaz na posiew i dostałam skierowanie na wszystkie badania także jestem mile zaskoczona. Przyznałam się, że byłam prywatnie na wizycie i jestem już na zwolnieniu, bo i tak wcześniej czy później by to wyszło, nie chciałam kłamać to trochę podniosłym tonem zapytała czy zamierzam prowadzić ciążę podwójnie i teraz się zastanawiam czy jest sens bo powiedziała, że będzie kontynuować moje zwolnienie. Chyba zrobię tak, że pójdę jeszcze prywatnie na prenatalne tak jak jestem zapisana i potem tylko na usg połówkowe. Teraz mam pytanie do dziewczyn, które prowadzą ciążę podwójnie, jak Wy to rozwiązujecie?