Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze że z dzidzia wszystko dobrze, oszczędzaj sięHej dziewczyny,
Ja właśnie po wizycie spiesznej u gina. Rano krwawienie. Już myślałam, ze to najgorsze. Na szczęście z dzidzia ok. Jedynie krwiak się pojawił i zwolnienie do końca ciąży. Strasznie się boje. Według usg 8+5 .
Ja tez wieczorami mam mdłości najbardziej i zle się czuje wtedyHejja też odpoczywam po śniadanku, mam wrażenie że moje mdłości skumulowaly się wieczorami. Od 18 jestem nie do życia nie wiem czy siedzieć leżeć coś pić..
![]()
Odpoczywaj dużo, bedzie dobrzeHej dziewczyny,
Ja właśnie po wizycie spiesznej u gina. Rano krwawienie. Już myślałam, ze to najgorsze. Na szczęście z dzidzia ok. Jedynie krwiak się pojawił i zwolnienie do końca ciąży. Strasznie się boje. Według usg 8+5 .
Nas czeka remont kuchni gdzieś za miesiąc juz się boję co to będzie.Cześć
Jak mnie od wczoraj piersi swędzą. Obudziłam się po 2 na wc i już nie mogłam zasnąć to obudziłam męża i poprosiłam aby posterami mnie po plecach
.. Jest biedny ze mną.. ale zasnęłam 30 min później
.
Musze się wyżalić w grudniu zepsuła nam się zmywarka więc kupiliśmy nową, a wczoraj zepsuł się piekarnik. Czekam co będzie w lutym
.
Jeszcze czeka nas remont łazienki przed narodzinami.
No a w piątek mam prenatalne i juz chce piąteczek ☺.