Jest takie powiedzenie, ciąża to nie matematyka. Poza tym zależy też kto na jakim sprzęcie robi USG.Takiej prawdy objawionej ze jeli beta byla 2550 w poniedzialek gdyby rosl powinno byc serduszko juz. Gdyby rosla prawidłowo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jest takie powiedzenie, ciąża to nie matematyka. Poza tym zależy też kto na jakim sprzęcie robi USG.Takiej prawdy objawionej ze jeli beta byla 2550 w poniedzialek gdyby rosl powinno byc serduszko juz. Gdyby rosla prawidłowo.
Witam i ja. Trzymam kciuki, i również trzymajcie za mnie, dzisiaj test negatyw, i brzuch jak na okres ewidentnie. Ale poza tym ból piersi, swędzenie bardziej. Nie wiem, czy aż tak mi się pozmieniało przed okresem, co miesiąc objawy ciążywitam i trzymam kciuki w takim raziedaj znać
U mnie fatalnie- coraz częściej mam poranne nudności. Nie kończą się wymiotami, ale poranek mam z głowy- tylko zjem coś i leżę, a tu trzeba pracować...Czesc w poniedziałek. Jak samopoczucie dziewczyny? Ja tak jak wspominałam wczoraj troche się pochorowałam, niestety pojawiła się gorączka w okolicach 38 stopni, na szczęście pomógł paracetamol. Mam nadzieję że dziecku nic nie będzie a dzisiaj będzie już tylko lepiej. Miłego dnia [emoji177]
Niestety początki ciazy sa trudne.... zreszta koncowki tez najlepsze nie są..... trzeba przeżyć. Przelezec....przemeczyc..... innego wyjscia ani ratunku nie maU mnie fatalnie- coraz częściej mam poranne nudności. Nie kończą się wymiotami, ale poranek mam z głowy- tylko zjem coś i leżę, a tu trzeba pracować...
Hej! U mnie w sumie bez zmian, tylko piersi mocniej bola, chyba na brzuchu spałam. W środe pierwsza wizyta, może się czegoś dowiemyCzesc w poniedziałek. Jak samopoczucie dziewczyny? Ja tak jak wspominałam wczoraj troche się pochorowałam, niestety pojawiła się gorączka w okolicach 38 stopni, na szczęście pomógł paracetamol. Mam nadzieję że dziecku nic nie będzie a dzisiaj będzie już tylko lepiej. Miłego dnia [emoji177]