Jest takie powiedzenie, ciąża to nie matematyka. Poza tym zależy też kto na jakim sprzęcie robi USG.Takiej prawdy objawionej ze jeli beta byla 2550 w poniedzialek gdyby rosl powinno byc serduszko juz. Gdyby rosla prawidłowo.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jest takie powiedzenie, ciąża to nie matematyka. Poza tym zależy też kto na jakim sprzęcie robi USG.Takiej prawdy objawionej ze jeli beta byla 2550 w poniedzialek gdyby rosl powinno byc serduszko juz. Gdyby rosla prawidłowo.
Witam i ja. Trzymam kciuki, i również trzymajcie za mnie, dzisiaj test negatyw, i brzuch jak na okres ewidentnie. Ale poza tym ból piersi, swędzenie bardziej. Nie wiem, czy aż tak mi się pozmieniało przed okresem, co miesiąc objawy ciążywitam i trzymam kciuki w takim raziedaj znać
U mnie fatalnie- coraz częściej mam poranne nudności. Nie kończą się wymiotami, ale poranek mam z głowy- tylko zjem coś i leżę, a tu trzeba pracować...Czesc w poniedziałek. Jak samopoczucie dziewczyny? Ja tak jak wspominałam wczoraj troche się pochorowałam, niestety pojawiła się gorączka w okolicach 38 stopni, na szczęście pomógł paracetamol. Mam nadzieję że dziecku nic nie będzie a dzisiaj będzie już tylko lepiej. Miłego dnia [emoji177]
Niestety początki ciazy sa trudne.... zreszta koncowki tez najlepsze nie są..... trzeba przeżyć. Przelezec....przemeczyc..... innego wyjscia ani ratunku nie maU mnie fatalnie- coraz częściej mam poranne nudności. Nie kończą się wymiotami, ale poranek mam z głowy- tylko zjem coś i leżę, a tu trzeba pracować...
Hej! U mnie w sumie bez zmian, tylko piersi mocniej bola, chyba na brzuchu spałam. W środe pierwsza wizyta, może się czegoś dowiemyCzesc w poniedziałek. Jak samopoczucie dziewczyny? Ja tak jak wspominałam wczoraj troche się pochorowałam, niestety pojawiła się gorączka w okolicach 38 stopni, na szczęście pomógł paracetamol. Mam nadzieję że dziecku nic nie będzie a dzisiaj będzie już tylko lepiej. Miłego dnia [emoji177]