NattaliaKrk
Fanka BB :)
Dołączam do tych z boląca głową. Mnie męczy od 7 rano jak wstałam syna do przedszkola zaprowadzić. Musiałam się poratować apapem. A teraz smażę frytki bo na więcej mnie nie stać z takim bólem głowy 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podpytaj proszę, bo myślałam, że dam sobie radę domowymi sposobami, ale coś nie bardzo mi idzieBezpieczne są migdałyu mnie do pewnego czasu w pierwszej ciazy dawały rade, a później lekarka poleciła mi maalox. To wszystko co wiem, będę dzisiaj na wizycie to mogę podpytać
![]()
My mamy psa. Jak byłam w ciazy pies dużo siedzial przy mnie chodziła za mną , jak rozkładaliśmy łóżeczko to zaglądała ,balismy się trochę bo nas pies nie przepada za dziećmi małymi bym powiedziała , jak urodziłam karmiłam siedziała przy mnie przy łóżeczku tez siedziała nawet wynosiła pampersy zawsze do męża nosiła a on wyrzucał do kosza oczywiście dostawała zawsze w nagrodę ciasteczko swoje ogólnie było ok gorzej juz jak mlody zaczął raczkować to juz warczała na niego jak szedł do jej spania jak siedziała gdzieś np pod stołem a on chciał tam iść to ona uciekała widać że się trochę tym stresowała teraz jest inaczej tez czasem na niego warknie ale dlatego ze ja zaczepia czasem, ona ma juz 12 lat i pewnie potrzebuje spokoju.Zobaczymy jak teraz będzieDziewczyny- czy któraś z Was ma psa albo doświadczenie z jego oswajaniem z nowym członkiem rodziny? Moze macie jakieś fajne linki, książki, porady? My ponad pół roku temu adoptowaliśmy sunie- ma teraz1,5 roku i trochę się obawiam jak zareaguje bk teraz jest nasza pieszczocha. Chcialabym ja jakos przygotować na te sytuację
Bardzo mi przykro dużo siły życzęJestem po wizycie .
Niestety opuszczam Was, dostałam skierowanie na zabieg .
trzymacie się dzielnie, nie zamartwiajcie sie ( wiem wiem łatwo powiedzieć) szczęśliwych rozwiązań .
Rośnijcie zdrowo <3
Według mnie to najlepiej skarpety antypoślizgoweDziewczyny. Zmieniając trochę temat. Kiedy dzieciom buty się kupuje? Do domu jakies papcie bym potrzebowała. Bo zaczyna nam chodzić, a podłoga nie ogrzewana. Czy same skarpety/rajty starcza? Bo zima teraz to na nogi go nie puszczamy na dworzu na nogi. A zanim dobrze ruszy to też pewnie z miesiąc potrwa
Ja kupuje córce ekotuptusie, ona jest uczulona na skarpety po 5 sekundach ściągaDziewczyny. Zmieniając trochę temat. Kiedy dzieciom buty się kupuje? Do domu jakies papcie bym potrzebowała. Bo zaczyna nam chodzić, a podłoga nie ogrzewana. Czy same skarpety/rajty starcza? Bo zima teraz to na nogi go nie puszczamy na dworzu na nogi. A zanim dobrze ruszy to też pewnie z miesiąc potrwa
Ja tez uważam że lepiej skarpetki antypoślizgoweDziewczyny. Zmieniając trochę temat. Kiedy dzieciom buty się kupuje? Do domu jakies papcie bym potrzebowała. Bo zaczyna nam chodzić, a podłoga nie ogrzewana. Czy same skarpety/rajty starcza? Bo zima teraz to na nogi go nie puszczamy na dworzu na nogi. A zanim dobrze ruszy to też pewnie z miesiąc potrwa
Jeżeli masz zimna podłogę to skarpetki antypoślizgowe, a w cieplejsze dni po prostu po domku boso - najzdrowsze dla maluchaDziewczyny. Zmieniając trochę temat. Kiedy dzieciom buty się kupuje? Do domu jakies papcie bym potrzebowała. Bo zaczyna nam chodzić, a podłoga nie ogrzewana. Czy same skarpety/rajty starcza? Bo zima teraz to na nogi go nie puszczamy na dworzu na nogi. A zanim dobrze ruszy to też pewnie z miesiąc potrwa