Kajojcia244
Aktywna w BB
Ja tak samo dostałam skierowanie od gin i robię w klinice gdzie robią na Nfz.Ja robię na nfz ale mam skierowanie od gin mojej. Ma być za darmo, musiałam tylko znaleźć taki ośrodek który realizuje darmowe w ramach nfz.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak samo dostałam skierowanie od gin i robię w klinice gdzie robią na Nfz.Ja robię na nfz ale mam skierowanie od gin mojej. Ma być za darmo, musiałam tylko znaleźć taki ośrodek który realizuje darmowe w ramach nfz.
Wow!!!! 7 cm bobasa! Ale dużo [emoji3590] super!!Melduje się po badaniach. Mamy całe 7cm bobasa, wszystko oki, termin porodu skorygowany na 27.07 ale i tak zostaje z wamilekarz stwierdził, ze siusiaczek jest tak wyraźny, ze to chłopczyk
![]()
Oj Ci Mezowie to normalnie bzika mają! Moj tez sie cieszy jak szalony choc jak dla mnie nasz chłopak który dopiero co byl dziewczynka to jeszcze nic pewnegoPs. Oczywiście mąż zachwyconynajbardziej był dumny jak lekarz powiedział, ze nie ma z takim dużym siusiaczkiem możliwości pomyłki
![]()
Chyba zapowiada się rekord długości wśród dzidziulkówWow!!!! 7 cm bobasa! Ale dużo [emoji3590] super!!
U Mnie było 6+4. Nie jestem lekarzem i o niczym nie przesądzam, czasami z dnia na dzień pojawia się bicie serduszka, więc pozostaje Ci czekać. Miałaś pomiar z usg zarodka (CRL) czy tylko pęcherzyka (GLS) ?Wychodzi na 7 tydzień :/ a który to był tydzien u Ciebie? Myslisz ze juz nie ma szansy żeby zabiło serduszko?![]()
To jest traktowane raczej jako suplement, więc na pewno nie zaszkodzi, jak pominiejsz dawkę. A skoro dostałaś informację żeby nie brać, to tak zróbCzy któreś bierze acard 75 na noc ? Jutro mam pobranie krwi na nifty pro i babka mi dziś mowila aby nie brać dzisiejszej dawki. Któraś tez tak miał? Zastanawiam się czy to nie zaszkodzi jak dziś nie wezmę tej tabletki?