Ellie2021
Fanka BB :)
Dzień doberekHej hejco do suchej śluzówki też mam ten problem zwłaszcza po nocy
, mdłości nasilają się po południu i wieczorami już myślałam że będzie lepiej A narazie w sumie bez zmian
dziś 10+4
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzień doberekHej hejco do suchej śluzówki też mam ten problem zwłaszcza po nocy
, mdłości nasilają się po południu i wieczorami już myślałam że będzie lepiej A narazie w sumie bez zmian
dziś 10+4
Na spokojnieDziękuje , ja ogółem nie pijam napojów gazowanych ani kawy, a nawet teraz nie mam zachcianki na coca colę. No , ale pare łyków brałam podczas apogeum mdłości , pomagało. W sensie lżej mi było jak odbiło mi się , pare łyków tylko by się odbiło mi.
Dzień dobry wszystkim mamusiom,Zdecydowanie... cierpliwości to się nauczyłam już starając się o dzidziulka a trwało to u nas 9 lat [emoji33] była to niezła lekcja życia , jak sobie pomyślę to szanuję to,że wogole dałam radę ... kobiety to jednak są nie zniszczalne [emoji41]
Mam podobnie , dziś 10+3 i mdłości od południa do późnego wieczoru, ale lepiej tak niż jak miałam 24 na dobę. Co prawda teraz częściej mam odruch wymiotny, dziwne dźwięki wydaje i w duchu sobie mówię , były nie zwymiotować. Miejmy nadzieję , że faktycznie jesteśmy już bliżej tych łaskawych tygodni.
![]()
Mi zdążyło. Śledzie po terminie, nie zauważyłam daty, a smak okej. Sfermentowaną cytrynę w wodzie, chociaż mąż powiedział że śmierdzi ja nie czułam. Jak robiłam ciasto to jak ubiłam pianke z białek to próbowałam bo takie dobre. Nie wiem mój mózg chyba wchodził w stan uśpienia w tym momencieDziewczyny , a mam takie pytanko , czy zdarzyło Wam się zjeść coś lub wypić co obecnie w ciąży zabronione ? Mam wyrzuty sumienia bo kiedy miałam / mam mega mdłości , napije się kilka łyków Coca coli. Już nie pije dużo , tylko do momentu by mi się odbiło bo przynosi mi to ulgę, ale mimo wszystko mam wyrzuty sumienia. Co prawda nie pije Coca coli czy innych napojów , nawet kawy. Nie piłam nawet przed ciążą , ale przy tych okropnych mdłosciach kilka łyków Coca coli dawało ukojenia , pomagało by mi się odbiło. Wczoraj przy wieczornych mdłosciach wzięłam kilka łyków. Wiem, że jest niewskazana, ale mam nadzieje , że będzie Ok. Co prawda widziałam kobiety w ciąży , które piją Coca colę czy pepsi w mc Donald, ale ja taka panikara , że wole tego nie robić , a mimo wszystko przy mdłosciach sięgałam po ten napój.![]()