naomi89
Fanka BB :)
W Polsce wybór płci jest nielegalnyTo był pierwszy transfer?
A mogłaś sobie wybrać płeć zarodka? Któraś dziewczyna pisała, że właśnie wie, ze będzie dziewczynka, bo wybrała sobie płeć.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W Polsce wybór płci jest nielegalnyTo był pierwszy transfer?
A mogłaś sobie wybrać płeć zarodka? Któraś dziewczyna pisała, że właśnie wie, ze będzie dziewczynka, bo wybrała sobie płeć.
Miło, że pytasz [emoji3] krwawienia ani plamien brak. Tylko z rana męczyła mnie biegunka dlatego ten ból brzucha. Wczoraj bardzo mocno byłam zdenerwowana i może dlatego było to jednorazowe krwawienie.
CudoJa już jestem po badaniach prenatalnych. Wszytsko jest dobrze dziecko jest zdroweLekarz mówił, że będziemy się skłaniać w stronę dziewczynki, ponieważ jest ewidentnie plasko
wszytsko spr po kilka razy dla pewności, żeby było wszytsko wiadomo.
OjejciuJa już jestem po badaniach prenatalnych. Wszytsko jest dobrze dziecko jest zdroweLekarz mówił, że będziemy się skłaniać w stronę dziewczynki, ponieważ jest ewidentnie plasko
wszytsko spr po kilka razy dla pewności, żeby było wszytsko wiadomo.
To byl trzeci transfer i ostatni bo juz nie mamy zarodków ,to nasza wygrana niczym w lotto bo byśmy musieli do całej procedury podejść od nowa ... nie wiem jakiej płci jest dziecko bo my nie badaliśmy zarodków- przy badaniu genetycznym zdarza się,że podają płeć,ale też Chyba nie zawsze . Pobierają wtedy materiał z zapodnionego zarodka u wysyłają go gdzies w świat- koleżanka badała zarodki to takie badanie odbywało się w Hiszpanii.To był pierwszy transfer?
Mnie dziś takie zmęczenie złapało że od 3 godzin wypracowałam dopiero 3 rzecz.. ciągle siadam bo nie mogę ustać na nogachSuper ze juz ok.
Ja zaliczylam spacer z chlopakami, poganiali na boisku.
Ja wchodzę przez przeglądarkę a nic nie widzęNiby w sygnaturce można dodać. Ale czy widać? Nie wiem
Wchodzisz w swój profil i tam jest zakładka Sygnatura.A gdzie tej sygnatury szukać? Ja to taka gamonica w tych tematach jestem....będę wdzięczna za każdą podpowiedz w jakiś łatwo przyswajalny sposob
![]()
No powiem Ci ,że na grupie in vitro dziewczyny czasami po badaniu zarodków wiedzą jakiej są płci. Ale być może są ro przypadki,które robią inv np w Czechach.W Polsce wybór płci jest nielegalny