Ja też nie mam aplikacji i korzystam tylko przez przeglądarkęJa znowu nie mam aplikacji. Wchodzę w telefonie przez normalna stronę :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też nie mam aplikacji i korzystam tylko przez przeglądarkęJa znowu nie mam aplikacji. Wchodzę w telefonie przez normalna stronę :/
W Polsce wybór płci jest nielegalny
Hej ! Ja dziś tez po wizycie 10 tyg 4 dni. Wszystko okej po moim krwiaku tak jak u koleżanki został ślad krwi świeżej w nim nie ma. Dalej mam prowadzić oszczędny tryb życia. Mała bo wiem ze to dziewczynka ( podali mi żeński zarodek) bardzo ruchliwa. Widziałam raczki paluszki nóżki coś pięknego !![]()
Dzieki Ci dobra kobieto!!!Wchodzisz w swój profil i tam jest zakładka Sygnatura.
Zobacz załącznik 1229834
BiednaO matko... A ja dzisiaj przegrałam z jogurtem...Miałam taka ochotę i stwierdziłam, że sobie zjem, w końcu już czułam się okej i niestety nie skończyło się to za dobrze... Muli mnie teraz i wymiotowałam. Jednak nabiał mi wgl nie służy, zostanę na tym chlebie z masłem
![]()
Mnie dziś takie zmęczenie złapało że od 3 godzin wypracowałam dopiero 3 rzecz.. ciągle siadam bo nie mogę ustać na nogach
Ja też nie mam aplikacji i korzystam tylko przez przeglądarkęDlatego nie wiem czy w aplikacji widać tę Sygnaturę
![]()