Ellie2021
Fanka BB :)
SuperCześć dziewczyny
Byłam dzisiaj u innego ginekologa. 6 tydz i 3 dzien ciazy według usg. Przez odstawienie tabletek owulacja przesunęła mi się o 2 tygodnie aż
Dzisiaj było pieknie slychac serduszkotak się ciesz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SuperCześć dziewczyny
Byłam dzisiaj u innego ginekologa. 6 tydz i 3 dzien ciazy według usg. Przez odstawienie tabletek owulacja przesunęła mi się o 2 tygodnie aż
Dzisiaj było pieknie slychac serduszkotak się ciesz
Tak bardzo nisko tentno znalazłam.Bardzo nisko znalazłaś dzidziutka? Długo szukałaś? Chciałabym zamówić, ale cholera, chyba się stresuję, że nie znajdę tętna i będę jeszcze bardziej świrować...
Dziękuję ❤❤SuperGratuluję
Dużo zdrowia dla Was
![]()
za pierwszym razem myślę że z 5 minut mi to zajęło.Bardzo nisko znalazłaś dzidziutka? Długo szukałaś? Chciałabym zamówić, ale cholera, chyba się stresuję, że nie znajdę tętna i będę jeszcze bardziej świrować...
Dla mnie to jest prawdziwy uspokajaczza pierwszym razem myślę że z 5 minut mi to zajęło.
Niektóre pewnie pokazują, może są jakieś aplikacje. Ale jeżeli nie ma żadnego licznika, można policzyć uderzenia przez 30 sekund i pomnożyć przez 2 - wtedy wyjdzie Ci tetnoDziewczyny , czy ten detektor pokazuje tez szybkość pracy serduszka? Czy można wysłuchać,ze np.pracuje za wolno lub za szybko? Bo jak juz sie nie daj Boze nie wyslucha ( zakładając że się dobrze go używa) - to znaczy,że serduszko przestało bić?
Tak pokazuje też szybkość co prawda na moje oko to nie koniecznie dobrze pokazuje więc tym za mocno bym się nie sugerowała. Jeśli znajdziesz tentno to słyszysz czy bije serce szybko czy np bardzo wolno.Dziewczyny , czy ten detektor pokazuje tez szybkość pracy serduszka? Czy można wysłuchać,ze np.pracuje za wolno lub za szybko? Bo jak juz sie nie daj Boze nie wyslucha ( zakładając że się dobrze go używa) - to znaczy,że serduszko przestało bić?
Przemysle to choc znając moje podejście, mogę się niepotrzebnie zestresowac i biedy narobić! U mnie to może być kluczowe bo od 16 tc będę musiała co 1-2 tyg. Jeździć na usg serduszka i moze byłabym spokojniejsza.Tak pokazuje też szybkość co prawda na moje oko to nie koniecznie dobrze pokazuje więc tym za mocno bym się nie sugerowała. Jeśli znajdziesz tentno to słyszysz czy bije serce szybko czy np bardzo wolno.
Teoretycznie tak, jeśli do tej pory znajdywalas tentno A nagle po wielu próbach nie możesz znalesc. Może to oznaczać że jest coś nie tak.
Ale w takiej sytuacji konsultacja z lekarzem jest potrzebna.