Hej, my też wcześnie wstajemy ale nie aż tak [emoji6] dziś 6.50 niestety moje córki nie należą do śpiochów. Moja 2,5 latka śpi teraz w łóżeczku 140/70 ale właśnie myślimy o tym by kupić jej nowe łóżko i przenieść do pokoju starszej córci. Śpi jeszcze z nami w sypialni, już raz próbowaliśmy przenieść ją do swojego pokoju niestety próba się nie udała, budziła się w nocy i z powrotem wylądowała u nas w sypialni. Pobudki nadal jej się zdarzają i wolę żeby była blisko wtedy ją słyszę. Jednak nadszedł czas podjąć kolejną próbę może z siostrą będzie jej raźniej i będzie spała taką mam nadzieję. Na razie wpadło mi w oko łóżeczko 160/80 taki popularny teraz wzór domek, na pewno musi mieć barierkę zabezpieczającą.
Ostatnio mniej się udzielałam, jak już wiem skąd pochodzi plamienie i że nie zagraża ciąży to pozwoliłam sobie na więcej ruchu, mniej leżenia i zaczęłam nadrabiać zaległości w sprzątaniu domu. Poza tym czuję się całkiem dobrze, najgorsze są wieczory dokuczają mi wtedy mdłości i wzdęcia, brzuch jest tak wypchany mam wrażenie jakbym miała w środku napompowany balon [emoji1787] no i mam problemy ze snem, o dniu to nie wspomnę nawet nie ma szans na drzemkę a w nocy często się budzę mam taki płytki sen przez co już rano czuję się zmęczona.