A to nie wiem. Ja przez telefon jadę , ale bez apkiJeśli jestem na forum przez stronę A nie na aplikacji A chce teraz mieć konto też na aplikacji jak mam to zrobić?
Nie kojarzę żebym wpisywala jakieś hasło tu na stronie . Trzeba było wpisać?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to nie wiem. Ja przez telefon jadę , ale bez apkiJeśli jestem na forum przez stronę A nie na aplikacji A chce teraz mieć konto też na aplikacji jak mam to zrobić?
Nie kojarzę żebym wpisywala jakieś hasło tu na stronie . Trzeba było wpisać?
Ok to będę bez apki najwyżej.A to nie wiem. Ja przez telefon jadę , ale bez apki![]()
Jużchyba dziewczyny z 15 stron napisałyJa dostałam zaproszenie , wyświetliło się normalnie tu na forum , wyżej w ikonce koperta. Tylko jak wchodzę to chyba jeszcze nikt nie zaczął tak wątku.
Dawaj dawaj, wszystko działaJa dostałam zaproszenie , wyświetliło się normalnie tu na forum , wyżej w ikonce koperta. Tylko jak wchodzę to chyba jeszcze nikt nie zaczął tak wątku.
Kurczę , może muszę od nowa wejść bo tyłku tu widzę wpisy , a tam nieDawaj dawaj, wszystko działa![]()
Wejdę od nowa tam i zobaczę , ponieważ nie widzę tam wpisów tylko tuDawaj dawaj, wszystko działa![]()
Niektóre dziewczyny (te ostatnio co się odezwały) nie były wpisane na pierwotną listę. Poprosiłam już aniaslu o ich dodanie.Sprawdź proszę skrzynkę odbiorcza. Czyli jest więcej dziewczyn "zaginionych"