@ROGACZ020678 co u Ciebie słychać? Z dzieciaczkiem wszystko ok?
Dostałaś linka do forum zamkniętego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z dzieckiem wszystko ok, ale niestety krwiak nadal jest i odklejona kosmowka na 1/3 długości. Odpoczywam w domu i staram się myśleć pozytywnie ... Link dostałam dziekuje@najwanimri co u Ciebie słychać? Z dzieciaczkiem wszystko ok?
Dziękuję, że pytasz@Sarna94 co u Ciebie słychać? Z dzieciaczkiem wszystko ok?
WitajDokładnie jest tak jak piszesz. U mnie przy pierwszej ciąży była różnica o około 2tyg x terminem z om a z USG. A pod koniec ciąży stwierdzili, że syn za wolno rośnie lub wcale. W 36/37 tyg wyliczyli, że waży 2200g. Koniec końców wywoływali mi poród parę dni później i ważył 2650g.
Według om też na 18.08 a według USG 6-8.08Witaj Gosi. 21Podobnie spóźnialska jesteś jak ja
Miłą miałaś niespodziankę na wizycie, na kiedy masz termin? Ja według OM na 18.08 a według usg mam rozbieżność od 15 do 20.08
11.02 mam usg genetyczne, jestem w 3 ciąży trochę problematycznej gdyż muszę się zarejestrować do diabetologa z powodu kiepskiego cukru, plus dodatkowo zła cytologia i muszę mieć wdrożony antybiotyk... Straszaki skończą w tym roku 13 i 8 lat
Witam również resztę mamuś, szkoda że nie mogę dołączyć na razie do grupy zamkniętej, licze ze z czasem się to zmieni![]()