Maggie8709
Początkująca w BB
CześćMoj waży prawie tyle samo 560 g na tydz 24+1, wole żeby nie byl za duzy, lepiej do porodu,
Dziewczyny które już rodzą po raz kolejny, jak wspominacie porod naturalny ? Lepiej naturalnie czy cesarką?
Pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
CześćMoj waży prawie tyle samo 560 g na tydz 24+1, wole żeby nie byl za duzy, lepiej do porodu,
Dziewczyny które już rodzą po raz kolejny, jak wspominacie porod naturalny ? Lepiej naturalnie czy cesarką?
Napisz wiadomość prywatną do @OliqaCześćja mam termin na 11.08 moja wyczekane córcia po ivf, i tez bardzo chetnie dołączę do zamkniętej grupy , mam kilka pytań
Pozdrawiam
Może i nie ma uszkodzeń jakie się zdarzają po porodzie naturalnym, ale cc to jednak jest operacja i jeśli jest poważne wskazanie, lub podczas porodu siłami natury aby ratować mamę czy dziecko to nie ma co dyskutować z decyzją...moga być powikłania i tu i tu, tego nie da się przewidzieć niestety. A dlaczego masz teraz jako 2 poród wskazanie do cc?Poród naturalny wspominam dobrze, bez żadnych komplikacji i odpowiednio przygotowanym personelem jak na tamten czas.. jedynie te bóle podczas skurczy były trudne do zniesienia, ale nie chciałam znieczulenia. Sam poród jest niesamowity i każda kobieta która rodziła naturalnie przechodzi to indywidualnie na co wpływ ma wiele czynników. Nie ma się co bać
Teraz niestety nie mam wyboru i będę miała cc, czy jestem na to gotowa? nie, mówią że nawet lepiej mieć cesarkę bo cipy Ci nie rozpieprzy i cały zabieg przebiega sprawnie i szybko, a Ty już po 4tyg będziesz w pełni sprawna fizycznie![]()
Każda mamusie chcemy, czasami trochę trwa zanim zostaniecie dodane, @Oliqa robi co możeRównież czekam na przyjęcie do grupyo ile nas tam chcą
![]()
Łożysko przodujące, stąd natychmiastowa decyzja położnej o cc.Może i nie ma uszkodzeń jakie się zdarzają po porodzie naturalnym, ale cc to jednak jest operacja i jeśli jest poważne wskazanie, lub podczas porodu siłami natury aby ratować mamę czy dziecko to nie ma co dyskutować z decyzją...moga być powikłania i tu i tu, tego nie da się przewidzieć niestety. A dlaczego masz teraz jako 2 poród wskazanie do cc?
Każda mamusie chcemy, czasami trochę trwa zanim zostaniecie dodane, @Oliqa robi co może![]()
Rozumiem, jak trzeba to trzeba, nie masz na to wpływu... Musisz uważać na siebie pod kątem wystąpienia krwotoku?Łożysko przodujące, stąd natychmiastowa decyzja położnej o cc.
WitamyWitam wszystkie mamusie
To mój pierwszy wpis i pierwsze kroki na forum. Obecnie jestem w 24 tygodniu, chętnie powiem o sobie więcej i posłucham Waszych historii i wskazówek na zamkniętym forum. Bardzo prosze o dadanie![]()
napisałam