Każdy pomysł jest dobry jeśli skuteczny więc spróbujęPewnie mnie zjadą niektore mamy ale ja moczę w vanishu i wrzucam do prania na 60st
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Każdy pomysł jest dobry jeśli skuteczny więc spróbujęPewnie mnie zjadą niektore mamy ale ja moczę w vanishu i wrzucam do prania na 60st
Chyba dziewczyny są zbyt zajęte bieganiem za swoimi dziecmi zeby wchodzic na forumA co tam u waszych skarbów? Na jakim sa etapie rozwojucoś cicho się zrobiło na forum
![]()
Pewnie tak, ja jeszcze nie biegam za moim szkrabemChyba dziewczyny są zbyt zajęte bieganiem za swoimi dziecmi zeby wchodzic na forum![]()
U nas trwa fascynacja kablami i rurą od odkurzacza. Więc kabli musze pilnowac. Na czterech syn osiąga zawrotną prędkość, i nauczyl się stawac przy meblach więc tez sie staram asekurować gdy stanie w jakims ciasnym kacie pomiędzy stolikiem do kawy z ostrmi kantami a wysoką doniczką.Pewnie tak, ja jeszcze nie biegam za moim szkrabem![]()