Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie ok, ale mialam dwa bardzo intensywne dni i w sumie teraz tez dopiero wróciłam do domu, spiaca jak mopsHmm mam wrażenie że bardzo dużo ostatnio tu nowych dziewczyn a gdzieś "stare" się zgubiłydziewczyny wszystko ok ? Chyba że mi się już miesza [emoji28]
Ja też miałam plamienia, więc spokojnie [emoji846]Kochane bardzo po cichutku chcialabym do was dołaczyc. Pokrecone u mnie wszystko. Od sb mialam plamienie ( 10dpo)myslalam ze @ za rogiem. We wt rano po dwojce bylo jakby wiecej zabarwionego sluzu na rozowo zaznaczylam 1dc. W srode i czwartek prawie nic tylko po wyproznianiu. W czwartek zrobilam test po 10 a tam kreska. Z clearblue wyszlo 1-2 tydzien . Ponechalam dzis do Niemiec do gpl ginekologa. Plamoenia juz nie ma , pecherzyka narazie nie widac ale macica wyglada obiecujaco. Wyglada ciazowo. Mam nadzieje ze zostane z wami na dluzej. Na swieta jade do PL i mam tam wizyte 23.12 u mojego gina. Poprosze o kciuki.
My planujemy teściom powiedzieć w wigilię, dostaną od nas portfele, a w każdym z nich będzie informacja, że kolejny wnusio w drodzeDziewczyny jak zamierzacie powiedzieć o ciąży rodzinie, albo jak powiedzialyscie? Szukam jakiejś alternatywy dla normalnej rozmowy, bo wiem, że nie dam rady tego powiedzieć. Strasznie jestem płaczliwa i się wzruszam, zacznę tylko zdanie i się popłacze![]()
My powiemy jak dostanę prawidłowy wynik testu nifty, boje się mówić wcześniej ...My planujemy teściom powiedzieć w wigilię, dostaną od nas portfele, a w każdym z nich będzie informacja, że kolejny wnusio w drodzeMoże nic wymyślnego, ale wiem, że na pewno się ucieszą
![]()