ciazniczka
Aktywna w BB
Balam sie ze nie przyrosnie. W poprzedniej strsconej wolno rosla az zaczela spadac. Jeszcze w poniedzialek pojde.To super
Madziejka ja w pierwszej też podobnie. 30 na + teraz nie planuje tyle![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Balam sie ze nie przyrosnie. W poprzedniej strsconej wolno rosla az zaczela spadac. Jeszcze w poniedzialek pojde.To super
Madziejka ja w pierwszej też podobnie. 30 na + teraz nie planuje tyle![]()
a kiedy miałaś ostatni okres?Ponoc nic dwa razy sie nie zdarza. Biore acard, duphaston, wszystkie witaminy i zmetylowany kwas foliowy. Dodam, ze na usg byly 2 pechrzyki przed owu.
28 pazdziernika, 8 listopada pozytywny twst owu. Beta 25.11 - 190 a dwa dni wczesniej 69..a kiedy miałaś ostatni okres?
To jest bardzo dobry przyrost!28 pazdziernika, 8 listopada pozytywny twst owu. Beta 25.11 - 190 a dwa dni wczesniej 69..
Kiedy masz wizyte u gina?Ja w poniedzialek zrobie trzeci raz. Bo juz mialam zalamke ze tak malo w przeddzien okresu. A tu nagle 190. Interesuje mnie fakt 2 pecherzykow (12 mm a drugi mial 13.4 kilka dni przed owu).
Bete można robić co dwa dni żeby sprawdzac przyrost co daje nam mniej więcej poglad czy ciaza się rozwija. Ja zrobilam z ciekawości w poniedziałek bo pierwszy test o czułości 25 wyszedl mi negatywny, drugi o czułości 10 bardzo blada kreska. Pobiegłam na bete i wynik byl 21.7. Skontaktowałam się z lekarzem i powiedziała mi żebym powtorzyla, wiec w środę szybko pobiegłam jeszcze raz i wynik byl juz 81.4. Wizyty u ginekologa jeszcze nie umawiałam, tez pewnie przydałoby się już coś zaklepać na za dwa tygodnie. Dziewczyny a czy bierzecie juz jakieś witaminy?To ja jestem tak zielona w temacie... Bety nie robiłam. Czekam do wizyty 3 grudnia i wtedy się okaże co i jak. Jak każda mam nadzieję, że będzie dobrze. Nie mogę się doczekać tej wizyty. Chciałąbym już wszystko wiedzieć, ale czytałam, że najlepiej iść do lekarza koło 6-8 tygodnia. Ja miałam ostatni okres 20 października, więc będę pewnie mieć termin na przełomie lipca i sierpnia.