reklama

Sierpniowe Mamy 2021

Hej
Czy ktoras z was ma oprócz dni euforii i szczescia tez takie w ktorych dopada was dół i zastanawiacie sie po co wam to ?
Ja wlasnie dzisiaj mam swoj slabszy dzień 😔

Hej. Jeszcze nie miałam słabszego dnia, w którym myślałam „po co mi to” za to mam dni pełne obaw o zdrowie maleństwa.
Myśle, że takie słabsze dni są podyktowane naszymi hormonami.

reklama
Nie, raczej martwie sie o zdrowie malucha, czy wszystko bedzie dobrze, no i jak sobie poradzimy w nowej życiowej roli
Myślę, że każda przyszła mama ma takie myśli. U nas to będzie drugie dziecko, pierwsze ma ponad 7 lat, dawno wyszliśmy z pieluch. Nie pamiętam już jak to jest z bobasem i też się stresuję czy ogarnę. Zależy mi też na mojej pracy i boję się jak to będzie po takiej przerwie.
Umówiłam się już na pierwszą wizytę 22 grudnia, będę wtedy 5+6, pewnie jeszcze będzie za wcześnie na serce, ale chcę przed świętami już mieć za sobą chociaż pęcherzyk.
Miłego dnia wszystkim :)

Właśnie byłam na becie, wynik dzisiaj już o około 16 będzie. W środę powtórka.
Zapisałam się do mojej Pani ginekolog i jedyny termin był na środę teraz bo następny dopiero 13 stycznia. Czy to nie za wcześnie by iść do lekarza? Będę miała tylko jeden wynik bety i będzie to 4t4d

Zapisałam się do mojej Pani ginekolog i jedyny termin był na środę teraz bo następny dopiero 13 stycznia. Czy to nie za wcześnie by iść do lekarza? Będę miała tylko jeden wynik bety i będzie to 4t4d
Może być trochę za wcześnie. U mnie w tym dniu widać było tylko mała kropeczke.

Tez byłam na wizycie jakoś w 4 tygodniu i usg pokazało pęcherzyk. Może będzie też tak u Ciebie. Trzymam kciuki ❤️

Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było :D max kilka dni a tu tyle stron do nadrobienia! Witajcie nowe przyszłe mamuśki. Moje lekkie mdłości minęły, czuję się super, mam tylko ogromną ochotę na spanie :D w środę idę na USG, żeby sprawdzić czy wszystko dobrze.. :)

reklama
Myślę, że każda przyszła mama ma takie myśli. U nas to będzie drugie dziecko, pierwsze ma ponad 7 lat, dawno wyszliśmy z pieluch. Nie pamiętam już jak to jest z bobasem i też się stresuję czy ogarnę. Zależy mi też na mojej pracy i boję się jak to będzie po takiej przerwie.
Umówiłam się już na pierwszą wizytę 22 grudnia, będę wtedy 5+6, pewnie jeszcze będzie za wcześnie na serce, ale chcę przed świętami już mieć za sobą chociaż pęcherzyk.
Miłego dnia wszystkim :)
Miałam wizytę dokładnie w tym dniu i już było serduszko, może u Ciebie też już bedzie ❤️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry