Eeeej jak też mam 37. Nie róbmy z siebie staruszekWitajmam te same obawy,ale wierzę,ze będzie dobrze

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eeeej jak też mam 37. Nie róbmy z siebie staruszekWitajmam te same obawy,ale wierzę,ze będzie dobrze
Tez mam termin na 13.08Niestety nie mam zdjęcia. Usg było tydzień temu. Zarodek lekarz zmierzył wtedy na 2mm. Wg Usg termin na 13.08 czyli zgodnie z moimi odczuciami co do owulacji.
Odnośnie plamień to teraz póki co nie mam ale w pierwszej ciąży zaczęłam plamić ok 8 tyg. Spanikowana pojechałam do szpitala na dyżur. Lekarz powiedział że to nic groźnego ale dostałam luteinę na wszelki wypadek.
Witaj,ja również mam 39Cześć dziewczyny. Przywitam się nieśmiało, choć jestem jeszcze w szoku, bo ta ciąża zupełnie nieprawdopodobna. Mam wrażenie że los że mnie zakpił. Mam 39 lat i dwójkę dzieci w wieku 12,5 i 11 lat. Termin teoretyczny mam na 29 sierpnia.
Ja mam 39Eeeej jak też mam 37. Nie róbmy z siebie staruszek![]()
Też tak myślę żeby powiedzieć rodzinie raczej później niż wcześniejJa z tych późno mówiących raczej 5 miesiąc będę dopiero myśleć
A czemu piszesz,ze nieprawdopodobna?Cześć dziewczyny. Przywitam się nieśmiało, choć jestem jeszcze w szoku, bo ta ciąża zupełnie nieprawdopodobna. Mam wrażenie że los że mnie zakpił. Mam 39 lat i dwójkę dzieci w wieku 12,5 i 11 lat. Termin teoretyczny mam na 29 sierpnia.
Dziewczyny staram się czytać wszystko ale może gdzieś mi umknęło. Dajcie znać która to Wasza ciąża i ile macie lat.
Ja w przyszłym roku będę mieć 33.
Mam dwójkę dzieci 11 i 8 lat.
Czekam na jutrzejszą wizytę ale 2 testy wyszły pozytywne i nadal to do mnie dociera.
Wiem że są starsze kobiety ode mnie które rodzą dzieci i ja jakby nie wnikam kto w jakim wieku rodzi. Ale dla mnie te moje 33 lata w przyszłym roku wydają sie jakbym już stara byłapierwsze dziecko rodziłam w wieku 21 lat stąd czuje się teraz staro.
No trochę się wygadałam.
Mam nadzieję że jutro już powiem wam więcej na temat ciąży.![]()