dagittka
Fanka BB :)
U mnie z USG 10.08, a z ostatniej miesiączki na 06.08.Wracam do was z dobrymi wiadomościami. Mój mały człowieczek ma już 2cm i z om tp 09.08 a z USG 04.08. rozpłakałam sie bo to data urodzin naszego jednego aniołka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie z USG 10.08, a z ostatniej miesiączki na 06.08.Wracam do was z dobrymi wiadomościami. Mój mały człowieczek ma już 2cm i z om tp 09.08 a z USG 04.08. rozpłakałam sie bo to data urodzin naszego jednego aniołka
Lepiej się o tym nie przekonywać. Z racji zawodu często mam kontakt z dziadkami, którzy opiekują się niepełnosprawnymi wnukami lub samotnych rodziców. Wielkim przeżyciem było dla mnie poznanie ojca, którego żona zostawiła dziecko po porodzie. Chłop się załamał, chciał powiesić, a odciął go starszy syn. Obecnie sam zajmuje się tym dzieckiem z mpd i innymi problemami i wychodzi mu to świetnie. Ale życie ma bardzo ciężkieWiększości jest trudno, ale tych, których to przerasta jest niewielu. Nie mam zamiaru nikogo do niczego przekonywać, chciałam napisać tylko, że mamy w sobie więcej siły niż nam się wydaje, więc argument, że nie da się rady często nie jest prawdziwy.
Witam się i ja, jeszcze nie pewnie ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrzew wigilię pierwszy pozytywny test ,25.12 rano drugi z jeszcze mocniejszą krechą
. Wizytę mam dopiero 05.01. Więc jeszcze dużo czasu, termin z om wychodzi mi na 31.08 Więc jeszcze się łapię na sierpniówki
. Mam już synka z 2019r. We wrześniu br ciąża biochemiczna. W grudniu cykl spisałam już na straty ale postanowiłam zrobić testy owulacyjne,swoją drogą pierwszy raz je robiłam
i wyszło że 08.12. Miałam owulacje...i chyba trafiliśmy
Tak bardzo bym chciała zeby tym razem się udało
Pozdrawiam Was mamuśki
Witam się i ja, jeszcze nie pewnie ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze[emoji846] w wigilię pierwszy pozytywny test ,25.12 rano drugi z jeszcze mocniejszą krechą[emoji7]. Wizytę mam dopiero 05.01. Więc jeszcze dużo czasu, termin z om wychodzi mi na 31.08 Więc jeszcze się łapię na sierpniówki[emoji16]. Mam już synka z 2019r. We wrześniu br ciąża biochemiczna. W grudniu cykl spisałam już na straty ale postanowiłam zrobić testy owulacyjne,swoją drogą pierwszy raz je robiłam [emoji16][emoji16][emoji16] i wyszło że 08.12. Miałam owulacje...i chyba trafiliśmy
Tak bardzo bym chciała zeby tym razem się udało
Pozdrawiam Was mamuśki
A jaki masz poziom tsh?Udało mi się umówić do endokrynologa, bo moje tsh poleciało do góry. I powiem wam, ze jak na nfz to termin nie taki daleki, nawet dałoby radę szybciej, bo jako ciężarna mam pierwszeństwo ale wszyscy na urlopachno nic pozostaje mi siedzieć grzecznie czekać na wizytę
![]()
4.080 troszeczkę wysoki, ale wizyte mam na 18.01 więc nie będzie może aż tak źleA jaki masz poziom tsh?
Ja juz w poczekalni![]()