JoannaLaura
Fanka BB :)
To bardzo wysoki poziom. Powinni być poniżej 2.0-1.54.080 troszeczkę wysoki, ale wizyte mam na 18.01 więc nie będzie może aż tak źle
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To bardzo wysoki poziom. Powinni być poniżej 2.0-1.54.080 troszeczkę wysoki, ale wizyte mam na 18.01 więc nie będzie może aż tak źle
Temu mam wizyte u endokrynologaTo bardzo wysoki poziom. Powinni być poniżej 2.0-1.5
Temu mam wizyte u endokrynologa
Nie mam możliwości przyspieszenia wizyty, to i tak jest jeden z szybkich terminów, jest koniec roku wszyscy są na urlopachWysoki poziom tsh może spowodować poronienie, dlatego najlepiej jak najszybciej zacząć brać tabletki na zbicie.
Ale prezent na wigilie !Witam się i ja, jeszcze nie pewnie ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrzew wigilię pierwszy pozytywny test ,25.12 rano drugi z jeszcze mocniejszą krechą
. Wizytę mam dopiero 05.01. Więc jeszcze dużo czasu, termin z om wychodzi mi na 31.08 Więc jeszcze się łapię na sierpniówki
. Mam już synka z 2019r. We wrześniu br ciąża biochemiczna. W grudniu cykl spisałam już na straty ale postanowiłam zrobić testy owulacyjne,swoją drogą pierwszy raz je robiłam
i wyszło że 08.12. Miałam owulacje...i chyba trafiliśmy
Tak bardzo bym chciała zeby tym razem się udało
Pozdrawiam Was mamuśki
Rozumiem. Trzymam kciukiNie mam możliwości przyspieszenia wizyty, to i tak jest jeden z szybkich terminów, jest koniec roku wszyscy są na urlopach
Kobiety w ciąży musza być zapisane chyba w ciągu tygodnia, bez kolejki, do specjalistówNie mam możliwości przyspieszenia wizyty, to i tak jest jeden z szybkich terminów, jest koniec roku wszyscy są na urlopach
A lekarz rodzinny nie może przepisać tabletek na zbicie? Ewentualnie teleporada u ginekologa...nigdy nie brałam nic bo TSH w porządku także nie wiem. Ale ten 18 wydaje się odległy dośćRozumiem. Trzymam kciuki![]()