Petrasiya
Fanka BB :)
Ja właśnie z tego powodu odstawiłam kawę bo już zdania nie potrafiłam dokończyć przez zadyszkęU mnie też coś dziwnego się dzieje. Pije kawę i się zmęczyłamnormalnie oddech mi ciężko złapać
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja właśnie z tego powodu odstawiłam kawę bo już zdania nie potrafiłam dokończyć przez zadyszkęU mnie też coś dziwnego się dzieje. Pije kawę i się zmęczyłamnormalnie oddech mi ciężko złapać
![]()
Zazdroszczę, ze pijesz kawęU mnie też coś dziwnego się dzieje. Pije kawę i się zmęczyłamnormalnie oddech mi ciężko złapać
![]()
ja dziś kocem się przykrywałam. I ogólnie mogłabym cały dzień spać.Mam identycznie, stopy non stop lodowate, bez skarpetek nie usnęprzed ciąża było inaczej
Rozdrażniona nie jestem, ale z mózgiem gadzim funkcjonuję od 2019A czy któraś z was jest rozdrażniona i ma umysłową demencję? Ja w pracy walczę o przetrwanie. Już nie wiem co gorsze - mdłości czy właśnie ta demencja. Normalnie podstawowe rzeczy mnie przerastają...
Ja mam wadę w obu -0,5 i astygmatyzm na jednym. Nie potrafie w domu chodzić z okularami. Jak tylko wracam do domu, to pierwsze co robię, to ściągam okulary. Ubieram je zawsze gdy zbieram się do wyjścia, bo na zewnątrz bez nich ani rusz, ale w domu gdy wszystko jest blisko, to obraz przez okulary mnie jakoś drażniO kurcze to niedobrze. U mnie we wcześniejszych ciążach akurat było ok może raz się odezwała astygmatycxna migrena ale tak źle i często jak teraz to jeszcze nie było.
Ajj z powodu dzieciwiem że słaba wymówka i że sama sobie zaszkodzilam ale bardzo mi ciężko nosić okulary przy niemowlaku i rocznym dziecku. To taka kosmetyczna wada tylko 0.25 i ja dobrze widzę, nie narzekam
I w tym jest właśnie problem jakbym miała wadę -4 czy więcej i byłabym zmuszona nosić to pewnie bym nosiła. Choć wtedy to możliwe że soczewki
Ja mam to samoA cały czas mam czarne myśli w głowie, nie wiem jak sobie z tym poradzić...Ciągle czuje ze stanie się coś złego że jak pójdę na wizytę będzie po wszystkim, nie wiem jak sobie poradzić
niby powinnam być spokojna bo tydzień temu serduszko pięknie biło, ale jednak nie jestem
![]()
Od czasu jak kupilsmy ekspres do kawy to cappuccino albo late muszę się napić raz dziennieZazdroszczę, ze pijesz kawęja nie pamiętam jak kawa smakuje, mam taką niechęć do kawy
![]()
Ja tak mam z pocieszaniem "będzie dobrze".Z tym się zgadzam w 100%. W obliczu tragedii pocieszanie i dobre rady powinny być karalne . Wolałabym usłyszeć, tak jak Ty, niezależnie od sytuacji „to straszne co Cię spotkało”. Lub zwyczajne „przykro mi”. Bez dobrych rad, bez mówienia jak byłoby lepiej.