Myszka1403
Fanka BB :)
Podobnie jak i u mnie brzoskwinioweU mnie chłodzi się brzoskwiniowenie piłam od lat dzieciństwa, ciekawe czy wciąż tak dobrze smakuje
![]()

Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podobnie jak i u mnie brzoskwinioweU mnie chłodzi się brzoskwiniowenie piłam od lat dzieciństwa, ciekawe czy wciąż tak dobrze smakuje
![]()
Liczę na to, że jest tak samo dobreU mnie chłodzi się brzoskwiniowenie piłam od lat dzieciństwa, ciekawe czy wciąż tak dobrze smakuje
![]()
Myślę, że nie ma znaczenia czy pierwsza czy druga czy czwarta. Martwimy się tak samo, bo każda z nas chce urodzić zdrowe maleństwo i cieszyć się macierzyństwem.
Tylko te wizyty coraz droższe... Dziewczyny z ciekawości. Ile płacicie za wizyty prywatne?
Dziękuję, również wszystkiego najlepszego w nowym rokuPodobnie jak i u mnie brzoskwiniowe
Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku![]()
Piccolo to klasykLiczę na to, że jest tak samo dobreRok temu piłam z Psim Patrolem, ale to chyba nie było z piccolo i nie smakowało tak dobrze
![]()
Siła w Nas, no i w tatusiach, bo mój to przynajmniej oaza spokoju przy mojej paniceDziękuję, również wszystkiego najlepszego w nowym rokuabyśmy wytrwały w nudnej ciąży bez niespodzianek do sierpnia
![]()
Na maksa imprezaPiccolo to klasykach, to będzie szalona noc
![]()