Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w pierwszej ciąży miałam pierwszy ustalony termin na 18.11, a urodziłam 3.12Takiej różnicy nie bierze się pod uwagę, wiec liczy się tylko termin z ommi tylko raz zmieniono termin jak w pierwszym trymestrze miałam na różnych usg 9 i 11dni różnicy w stosunku do terminu z om
Też tak mam tylko, że głodna się robię bardzo często. Mówiłam mężowi, że ze mną teraz jak z noworodkiemJa mam mdłości tylko jak jestem głodna i jak zjem to przechodzi. Właśnie mam smaki na słone i czasem dziwne kombinacje; a w normalnym życiu wole słodkie
Gratulacje, niech rośnie zdrowoDziewczyny jest moje ukochane serduszko!!! 30gru był tylko pęcherzyk na 8mm i nic nie było widać więcej a dziś jest serduszko a człowiek ma całe 2mm!!
Ja miałam na przełomie 6/7 tygodnia kilka dni, potem przeszło. Takie rozciąganie z kłuciem właśnie. Pewnie się jeszcze pojawi ale na późniejszym etapieDziewczyny a macie takie jakieś uczucie rozciągania kłucia w kroczu ?
Tak, u mnie się pojawiło 2 dni temu. Aktualnie czekam na wizytę u lekarza, zobaczymy co powie.Dziewczyny a macie takie jakieś uczucie rozciągania kłucia w kroczu ?
No ja właśnie mam tak jakoś od wczoraj dziś troszkę bardziej a mam 8+4 dni i nie wiem czy to okej czy nie Ale udało mi się na piątek zapisać prywatnie do innego ginekologa .Ja miałam na przełomie 6/7 tygodnia kilka dni, potem przeszło. Takie rozciąganie z kłuciem właśnie. Pewnie się jeszcze pojawi ale na późniejszym etapie